Kvällens filmer: Baby driver, Kong: Skull Island, Mission: Impossible, Jiddra…

Baby driver

Idag lördag den 12 mars sänds följande filmer på TV: Baby driver, Kong: Skull Island, Mission: Impossible, Jiddra inte med Zohan, Gravity, Going in style, Sleepless, Dirty Dancing, Adrift, X-men: First class

Baby driver

Baby driverAmerikansk action från 2017. En begåvad flyktbilsförare tar musiken till hjälp för att bli bäst på det han gör. När han en dag möter kvinnan i hans drömmar ser Baby en chans till en sista flykt, denna gång från sitt liv som kriminell. Men ledaren för ett brottssyndikat har andra planer för Baby och snart tvingas han, med livet, kärleken och friheten som insats, ta del i en stöt dömd att misslyckas.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00. Läs mer om Baby driver

Kong: Skull Island

Kong: Skull IslandAmerikanskt actionäventyr från 2017. Året är 1973 när en brokig grupp äventyrare och forskare beger sig till en outforskad ö i Stilla havet. De lägger till på Skull Island och börjar sitt arbete, men det visar sig snart att ön inte är obebodd.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Kong: Skull Island

Mission: Impossible

Mission: ImpossibleAmerikansk action från 1996. Efter ett misslyckat uppdrag i Prag där hela hans team förolyckades blir agenten Ethan Hunt felaktigt anklagad för det inträffade. För att hitta de riktiga mördarna och rentvå sitt namn måste Ethan på något sätt få tag på en diskett från CIAs högkvarter och hela tiden se till att vara steget före sina förföljare.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Mission: Impossible

Jiddra inte med Zohan

Jiddra inte med ZohanAmerikansk actionkomedi från 2008. Zohan Dvir arbetar som specialsoldat inom den israeliska armén och bor hemma hos sina ortodoxa föräldrar. Han har dock tröttnat på alla farliga möten med palestinier och bestämmer sig för att fejka sin död. Det slutar med att han gömmer sig i en hundbur, som ska transporteras till New York, där han försöker sig på en karriär som hårstylist.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:40. Läs mer om Jiddra inte med Zohan

Gravity

GravityAmerikansk science fiction-thriller från 2013. Vid ett rutinuppdrag på en rymdstation som kretsar runt jorden inträffar en olycka och två astronauter kämpar för att undvika en katastrof.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Gravity

Going in style

Going in styleAmerikansk komedi från 2017. Kuppkomedi om tre gamla vänner i New York som råkar i trubbel när deras pensionsbetalningar fryser inne. För att klara av tillvaron, och hjälpa sina nära och kära, bestämmer de sig för att råna banken som roffat åt sig deras pengar.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:05. Läs mer om Going in style

Sleepless

SleeplessAmerikansk thriller från 2016. Säkerhetspolisen, Vincent Downs, befinner sig i en situation av korrupta poliser, inre angelägenheter och mordiska gangsters. En misslyckad kupp leder till kidnappningen av hans son och han måste tävla mot tiden under en vild och rastlös natt för att rädda honom och föra brottslingarna till rätta.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Sleepless

Dirty Dancing

Dirty DancingEn bortskämd 17-årig flicka lär sig mycket om livet av en dansinstruktör under en familjesemester i Catskills 1963.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:20. Läs mer om Dirty Dancing

Adrift

AdriftAmerikanskt drama från 2018. Verklighetsbaserat drama om Tami och Richard vars romantiska seglats blir en kamp för överlevnad när de råkar ut för en orkan på Stilla havet.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Adrift

X-men: First class

X-men: First classAmerikansk action från 2011. Under kalla kriget, innan Charles Xavier och Erik Lensherr tog namnen Professor X och Magneto, och innan de var bittra fiender, var de bästa vänner. Tillsammans med andra mutanter samarbetade de för att tämja sina krafter och för att stoppa en ondskefull fiende från att utlösa ett världsomfattande atomkrig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:25. Läs mer om X-men: First class

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *