Kvällens filmer: Crazy on the Outside, The terminal, Full…

Idag lördag visas följande filmer på TV: Crazy on the Outside, The terminal, Fullt hus, Liar liar, Dante’s Peak, Yes man, Fletch är tillbaka, Abduction, Sex Drive, Smokin’ Aces 2: Assasins’ Ball, Valhalla Rising

Crazy on the Outside

Crazy on the OutsideTommy har just släppts ut ur fängelset efter tre år bakom galler, där han satt efter att ha tagit smällen för sin mycket farligare kompis. Tommy är redo för en andra chans och flyttar in hos sin kärleksfulla syster Viki, hennes cyniske make Ed och deras familj. Men återanpassningen till samhället blir mer problemfylld än Tommy trodde.

Trailer för Crazy on the Outside

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:50 – 01:45

The terminal

The TerminalViktor Navorski är på väg till New York när hans östeuropeiska hemland utsätts för en kupp, något som gör att hans pass blir ogiltigt. Han fastnar i det byråkratiska efterspelet och tvingas vänta på flygplatsen på obestämd tid. Trots sin begränsade engelska lyckas han anpassa sig till situationen.

Trailer för The terminal

Filmen visas på Sjuan klockan 22:25 – 01:15

Fullt hus

Fullt HusI det moderna Amerika där den normala familjen har 1.87 barn bor familjen Baker. Mamma Kate och pappa Tom har bestämt sig för att det blir billigare att ha fler barn i längden – så de skaffade sig ett dussin! Det blir ofta kaos – och det är husdjursgrodan-råkar-hamna-i-frukosten-kaos som vi talar om här! När Tom får veta att han fått sitt drömjobb som amerikansk fotbollstränare på ett stort universitet och Kate får veta att hennes bok ska publiceras, vänds hela familjen upp och ner. De nya förändringarna gör barnen olyckliga och när Kate måste åka till New York lämnas Tom ensam med ungarna.

Trailer för Fullt hus

Filmen visas på TV3 klockan 19:30 – 21:30

Liar liar

Liar LiarJim Carrey spelar advokaten Fletcher Reede, som ständigt lovar sin son saker han inte kan hålla. När han missar sonens födelsedag, som han har lovat att komma till, får sonen nog. Det enda han önskar sig av sin pappa är att han inte ska ljuga på 24 timmar. Om inte Fletcher kan uppfylla den önskningen så flyttar sonen, hans mamma och hennes nye kille till Boston… Det är bara det att som advokat är det svårt när man inte ens får använda en endaste liten vit lögn…

Trailer för Liar liar

Filmen visas på TV3 klockan 21:30 – 23:20

Dante’s Peak

I den lugna lilla staden Dante’s Peak lägger ingen av invånarna någon större vikt vid den närliggande vulkanen. Att den skulle kunna få ett utbrott kan ingen tänka sig. När vetenskapsmannen Harry Dalton (Pierce Brosnan) kommer på besök till staden märker han dock av en händelse att något är fel. Helt fel! Kommunen vägrar lyssna på honom och menar att en räddningsaktion kostar för mycket. Ingen tar Harry Dalton på allvar, förutom så småningom den kvinnliga borgmästaren (Linda Hamilton). Invånarna i Dante’s Peak får snart ångra sin nonchalans – när ljudet av exploderande lava är det enda som hörs i staden…

Filmen visas på TV3 klockan 23:20 – 01:30

Yes man

Yes ManCarl är frånskild och olycklig och säger nej till allt. Men när han går på ett seminarium som går ut på att man ska säga ja till allting förändras hans liv. Carls nya positiva syn gör så att han bli befordrad på arbetet och han träffar en ny kvinna.

Trailer för Yes man

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:05

Fletch är tillbaka

Fletcher är journalist och en mästare på att förklä sig. När hans nyligen avlidna moster testamenterar sitt gods till honom, reser han till Louisiana, där allt till en början går som smort. Tills han en morgon vaknar upp med en mördad kvinna. Fletch måste nu ta reda på vad som hände medan han sov, för att rentvå sitt namn.

Filmen visas på TV6 klockan 16:00 – 18:00

Abduction

AbductionNär Nathan Harper av en slump hittar en bild på sig själv som liten pojke på en hemsida för försvunna personer inser han att hans hela identitet är en fabricerad lögn. Just som han börjar pussla ihop sin sanna identitet blir Nathan måltavla för en grupp professionella mördare, som tvingar honom att ta till rymmen med den enda personen han kan lita på, hans granne, Karen. Varje sekund räknas när Nathan och Karen flyr för att undkomma en armé av torpeder och FBI-agenter.

Trailer för Abduction

Filmen visas på TV6 klockan 21:30 – 23:35

Sex Drive

Sex DriveIan är en 18-årig gymnasieelev som hoppas träffa en tjej via Internet. Han är dock inte helt ärlig vad gäller sitt utseende. Snart nog får han kontakt med ”Ms. Tasty” som han stämmer träff med i verkligheten. Men hon bor i Knoxville, medan han bor i Brookfield. Han beslutar sig för att besöka henne och lånar sin brors bil utan lov. Med sig på resan har han sällskap i form av bästisarna Lance och Felicia.

Trailer för Sex Drive

Filmen visas på TV6 klockan 23:35 – 01:50

Smokin’ Aces 2: Assasins’ Ball

Regissören av Smokin’s Aces och Narc bjuder ännu en gång in oss till sin adrenalinpumpande, hänsynslösa och blodiga värld. Packad med vansinniga legosoldater, sexiga lönnmördare och mer av fansens favorit, familjen Tremor. Denna helt nya och explosiva film sammanför ärrade veteraner (Tom Berenger och Vinnie Jones) med heta nykomlingar och berättar historien om en FBI-agent av låg rang med ett högt pris på sitt huvud.

Filmen visas på TV6 klockan 01:50 – 03:25

Valhalla Rising

Valhalla RisingI åratal har den skräckinjagande vikingen Enöga, en stum krigare med övernaturliga krafter, varit fången hos hövdingen Barde. Med hjälp av Are, en modig slavpojke, lyckas Enöga dräpa sin fångvaktare och fly. De två tar sin tillflykt till ett vikingaskepp på väg mot Jerusalem med Guds egna soldater. När de äntligen ser land föröver visar sig denna plats vara så långt från paradiset man kan komma, och besättningen möter snart ett hemskt och bloddrypande öde. Dessa omvälvande händelser får Enöga att upptäcka sitt rätta jag.

Trailer för Valhalla Rising

Filmen visas på TV6 klockan 03:25 – 04:55