Kvällens filmer: Dödskyssen, Beck: Den svaga länken, Världens natur: Den…

Dödskyssen

Idag söndag den 16 augusti sänds följande filmer på TV: Dödskyssen, Beck: Den svaga länken, Världens natur: Den pågående evolutionen, Dark Shadows, Hunger games, A little bit of heaven, Straw dogs, A Good Old Fashioned Orgy, Dirty dancing 2, Matte söker husse

Dödskyssen

DödskyssenAmerikanskt kriminaldrama från 1995. Jimmy Kilmartins, en före detta fånge, försöker leva ett lagligt liv men kan inte motstå frestelsen till snabba pengar. Han tackar ja till ett jobb för den våldsamme och mäktige skurken Little Junior Brown, men när saker och ting börjar gå fel är det Jimmy som får ta smällen och hamnar bakom galler. När Jimmy äntligen är en fri man vägrar polisen att lämna honom i fred. De vill ha Jimmys hjälp att sätta dit Little Junior Brown. Skådespelare: Anthony Heald, Philip Baker Hall, Ving Rhames, John Costelloe, Angel David, Samuel L Jackson, Lindsay J. Wrinn, Nicholas Cage, David Caruso, Helen Hunt, Michael Rapaport, Stanley Tucci, Kathryn Erbe.

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:10

Beck: Den svaga länken

Beck: Den svaga länkenSvenskt kriminaldrama från 2007. Martin Beck och hans kollegor i riksmordkommissionen får fullt upp när en ung kvinna hittas brutalt våldtagen och mördad i en stadspark. Ledtrådarna är få och frågeställningarna är många. En man dyker plötsligt upp på brottsplatsen och hävdar att han gjort viktiga iakttagelser. Vem är han och är hans observationer tillförlitliga?. Är det möjligt att han har något med mordet att göra och kan det finnas en koppling till andra fall?. Skådespelare: Marie Göranzon, Ingvar Hirdwall, Peter Hüttner, Peter Haber, Mikael Persbrandt.

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Världens natur: Den pågående evolutionen

Världens natur: Den pågående evolutionenBabianen som husse. Evolutionen har skapat dagens växter och djur – och även oss själva. Men evolutionen är inte slut för det. Arter fortsätter att anpassas till omvärldens krav. Först ut bland exemplen i denna serie är babianerna som börjat hålla hundar som husdjur.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 19:00

Dark Shadows

Dark ShadowsBarnabas Collins är en rik playboy som krossar häxan Angeliques hjärta. Hon förvandlar honom till vampyr och begraver honom levande. 200 år senare återvänder han för att finna sitt storslagna hem i ruiner och att hans ättlingar inte är mycket bättre.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Hunger games

Hunger gamesAmerikanskt äventyr från 2012. När Prims namn dras i distrikt tolvs lottning till Hungerspelen ser Katniss ingen annan utväg än att ta sin systers plats i den blodiga tävlingen. Från varje distrikt har två ungdomar valts ut att delta. De skickas till huvudstaden där de tränas och visas upp i direktsända intervjuer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut, men bara den som överlever får åka hem. Skådespelare: Wes Bentley, Stanley Tucci, Willow Shields, Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

A little bit of heaven

A little bit of heavenAmerikansk dramakomedi från 2011. Marley Corbett, en sorglös kvinna med en lovande karriär, goda vänner och kvickt sinne för humor, får reda på att hon har obotlig cancer. Doktor Goldstein, en framgångsrik läkare med härdat yttre, berättar nyheten för henne och imponeras av hur Marley accepterar sitt öde med humor och värdighet. Det slår gnistor, men för Marley är hotet om att bli kär mer skrämmande än döden. Skådespelare: Kathy Bates, Whoopi Goldberg, Peter Dinklage, Gael García Bernal, Kate Hudson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 14:50

Straw dogs

Straw dogsAmerikansk thriller från 2011. David och Amy Sumner, en manusförfattare i Hollywood och hans fru, en skådespelerska, återvänder till hennes lilla hemstad djupt i amerikanska Södern. När de väl kommit dit byggs spänningar upp i deras äktenskap och gamla konflikter med stadsborna kommer upp till ytan igen. Framför allt med Amys före detta pojkvän Charlie, vilket leder till en våldsam konfrontation. Skådespelare: Alexander Skarsgård, Willa Holland, Laz Alonso, James Marsden, Kate Bosworth.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:55

A Good Old Fashioned Orgy

A Good Old Fashioned OrgyEric är strax över trettio men har inte förändrats nämnvärt sedan gymnasiet – han lever för att festa med en handfull av sina gamla vänner, och ju galnare sammankomsten är, desto bättre. Varje sommar bjuder Eric in till en gigantisk temafest i hans föräldrars hus i the Hamptons, och han och hans vänner använder det som en ursäkt för att balla ur… Men denna ädla tradition kommer snart att vara ett minne blott, eftersom Erics pappa har tillkännagivit att han ska sälja huset. Eric bestämmer sig för att han borde spara den största festen till sist, och meddelar sina vänner att han ska hålla en orgie.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Dirty dancing 2

Dirty dancing 2Amerikanskt drama från 2004. År 1958 flyttar 18-åriga Katey till Havanna med sin familj. De bor på ett fint hotell där Katey möter kyparen Javier och de blir vänner. När man upptäcker att de umgås får Javier sparken. För att hjälpa honom att få ihop pengar bjuder Katey in honom att delta i en danstävling. Om inte revolutionen kommer i vägen. Skådespelare: Romola Garai, Sela Ward, Diego Luna.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 13:25

Matte söker husse

Matte söker husseSarah Nolan tvivlar på att hon någonsin ska finna Den Rätte. Hennes syster lägger ut en kontaktannons på en dejtingsajt i hennes ställe. Men den ena katastrofala dejten följs av den andra, till hon möter Jake. Han är snygg och smart men…

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *