Kvällens filmer: Men of honor, Seven Psychopaths, Jägarna 2, The back-up…

Men of honor

Idag lördag den 15 augusti sänds följande filmer på TV: Men of honor, Seven Psychopaths, Jägarna 2, The back-up plan, Extract, Star Trek: Insurrection, A little bit of heaven, Arkiv X: I want to believe, Lucky You, Ett oanständigt förslag, Straw dogs, Shanghai

Men of honor

Men of honorCarl Brashear är fast besluten att bli dykare i den amerikanska flottan. Efter hundratals ansökningar till skolan lyckas han äntligen bli antagen. Carls officer Billy Sunday är en riktig översittare som hånar och utmanar Carl med hopp om att han ska begära avsked. Men Carl vägrar ge upp sin dröm.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 13:25

Seven Psychopaths

Seven PsychopathsDen ärelystne filmförfattaren Marty har ett briljant filmmanus med titeln Seven Psychopaths i sitt huvud, men tyvärr hindrar hans ständiga bakfylla honom från att börja skriva på det. Samtidigt betalar Martys bäste vän, en arbetslös skådespelare, hyran genom att kidnappa hundar tillsammans med den charmige Hans. Precis när den frustrerade Marty börjar bli rädd för att hans manusidéer har tagit slut dyker Billy upp med en gullig shih tzu vars husse är en gangster med kort stubin, och snart ger de sig ut på en desperat resa i öknen som verkligen sätter fart på idéerna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00

Jägarna 2

Jägarna 2För 15 år sedan tvingades Erik lämna sin polistjänst i Norrland. Nu bor han i Stockholm men när ett brutalt mord inträffar i hans hemtrakter måste han återvända till Norrland. Det som till en början verkar vara ett enkelt fall visar sig snart vara mycket mer komplicerat än någon kunnat ana.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:05

The back-up plan

The back-up planZoe har svårt att träffa en man och stöter bort alla som kommer för nära. Hon har nästan gett upp hoppet då hon möter Stan som är allt hon hoppats på. Men hon bär på en stor hemlighet som kanske får honom att tänka om. Hon är nämligen gravid med tvillingar efter en insemination.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

Extract

ExtractAmerikansk komedi från 2009. Joel, ägaren till en fabrik som framställer extrakt, kämpar med personliga och arbetsrelaterade problem. Till exempel sin potentiellt otrogna fru och anställda som vill utnyttja honom. Skådespelare: Kristen Wiig, Ben Affleck, J.K. Simmons, Jason Bateman, Mila Kunis.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:55

Star Trek: Insurrection

Star Trek: InsurrectionFölj med besättningen på Enterprise-E på en actionspäckad resa. Data observerar det fredliga ba’ku-folket när han plötsligt får en svår kortslutning. Stjärnflottan skickar efter kapten Jean-Luc Picard och hans besättning för att reparera honom. När Picard avslöjar att medlemmarna från Stjärnflottan planerar att ta över planeten från ba’ku och utplåna hela den ovanliga rasen, måste han trotsa Stjärnflottan för att rädda detta fredliga folk.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 15:50

A little bit of heaven

A little bit of heavenAmerikansk dramakomedi från 2011. Marley Corbett, en sorglös kvinna med en lovande karriär, goda vänner och kvickt sinne för humor, får reda på att hon har obotlig cancer. Doktor Goldstein, en framgångsrik läkare med härdat yttre, berättar nyheten för henne och imponeras av hur Marley accepterar sitt öde med humor och värdighet. Det slår gnistor, men för Marley är hotet om att bli kär mer skrämmande än döden. Skådespelare: Kathy Bates, Whoopi Goldberg, Peter Dinklage, Gael García Bernal, Kate Hudson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Arkiv X: I want to believe

Arkiv X: I want to believeAmerikansk thriller från 2008. Mulder och Scully har båda lämnat FBI. Hon har blivit läkare och han är fortfarande efterlyst av sin gamla uppdragsgivare. Men då byrån ställs inför ett mystiskt fall som involverar en försvunnen agent och en före detta präst med speciella krafter kallas den gamla duon tillbaka i tjänst. Skådespelare: Gillian Anderson, Amanda Peet, David Duchovny.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 01:10

Lucky You

Lucky YouBillie Offer är en ung skådespelerska. Huck Cheever är en pokerspelare vars känslor vid pokerbordet ofta underminerar hans skicklighet, särskilt när han spelar mot sin far, pokerlegenden LC Cheever. När Billie och Huck möts börjar det riktiga spelet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:35

Ett oanständigt förslag

Ett oanständigt förslagAmerikanskt drama från 1993. Det unga paret David och Diana har byggt sitt drömhus men de får ekonomiska problem och är på väg att förlora sitt hem. De bestämmer sig för att pröva lyckan i Las Vegas i hopp om att vinna de pengar de behöver. Men turen är inte med dem och de blir allt mer desperata. När miljonären John Gage ser Diana blir han genast attraherad och erbjuder paret en miljon dollar för en natt med henne. Skådespelare: Oliver Platt, Billy Bob Thornton, Woody Harrelson, Seymour Cassel, Robert Redford, Demi Moore.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:45

Straw dogs

Straw dogsAmerikansk thriller från 2011. David och Amy Sumner, en manusförfattare i Hollywood och hans fru, en skådespelerska, återvänder till hennes lilla hemstad djupt i amerikanska Södern. När de väl kommit dit byggs spänningar upp i deras äktenskap och gamla konflikter med stadsborna kommer upp till ytan igen. Framför allt med Amys före detta pojkvän Charlie, vilket leder till en våldsam konfrontation. Skådespelare: Alexander Skarsgård, Willa Holland, Laz Alonso, James Marsden, Kate Bosworth.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:20

Shanghai

ShanghaiAmerikansk-kinesisk thriller från 2010. Fyra månader före attacken mot Pearl Harbor kommer amerikanen Paul Soames till det av Japan ockuperade Shanghai för att utreda mordet på en vän. Under efterforskningarna blir han förälskad och kommer en sammansvärjning som involverar hans egen regering på spåren. Skådespelare: Chow Yun-Fat, David Morse, Hugh Bonneville, John Cusack, Gong Li.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *