Kvällens filmer: Epic Movie, Gifta på låtsas, Ett päron t…

Epic Movie, Gifta på låtsas, Ett päron till farsa på semester i Europa, Material girls, Mannen med den gyllene pistolen, Dreamgirls, I samlarens spår, Jesse Stone: No Remorse, John Tucker must die, The flock, Reno 911, Inside Man, Urban Justice, Fallet Ipcress, Shoot ’em up, Bats: Human Harvest, Star Wars, The Salton Sea

Epic Movie

18:25 – 20:00

Epic MovieFyra föräldralösa ungdomar hamnar i osannolika situationer som är sanslöst lika episka filmscener i denna satir av fantasygenren.

Gifta på låtsas

01:50 – 03:40

En ung amerikanska ingår ett skenäktenskap med en fransk pianist för att han ska få arbetstillstånd i USA. Amerikansk romantisk komedifilm från 1990.

Ett päron till farsa på semester i Europa

00:25 – 02:20

Familjen Griswald vinner första pris i en gristävling. Priset är en resa till Europa och de tror att de ska få en semester med lyx och flärd, men det visar sig inte stämma riktigt.

Material girls

20:00 – 22:00

Material GirlsAmerikansk dramakomedi från 2006. Persia och Tanzie Marchetta är två bortskämda systrar. De har ärvt ett framgångsrikt kosmetikaföretag och livet leker. Förutom något enstaka styrelsemöte består tillvaron av fester, vackra kläder och snygga killar. Så uppdagas en skandal inom företaget och en utredning påbörjas. Under tiden fryser man flickornas tillgångar och de står helt utan pengar. Nu får de känna på livet utan privilegier men tappar inte hoppet utan bestämmer sig för att försöka rädda sitt företags anseende. Åldersgräns 7 år.

Mannen med den gyllene pistolen

22:00 – 00:35

Brittisk action från 1974. Ett brev som innehåller en guldkula med texten 007 ingraverad anländer till MI6. Man misstänker att lönnmördaren Scaramanga, känd under namnet mannen med den gyllene pistolen, fått i uppdrag att döda James Bond. Man beslutar att genast avbryta James nuvarande uppdrag och skicka iväg honom på semester. Under sin semester lyckas han spåra tillverkaren av Scaramangas guldkulor vilket leder honom till lönnmördarens älskarinna. Vad Bond inte inser är att Scaramanga är ute efter en forskare som Bond stött på i ett tidigare uppdrag. Han vill åt en uppfinning som kan vara lösningen på världens energikris. Åldersgräns 15 år.

Dreamgirls

00:35 – 03:20

DreamgirlsAmerikanskt drama från 2006. Effie, Deena och Lorell är tre unga svarta kvinnor som ställer upp i en amatörtävling med sin grupp Dreamettes. De vinner inte tävlingen men blir kontaktade av den hänsynslöse managern Curtis Taylor, som erbjuder dem jobb som bakgrundssångerskor till den kända James Early. De tar jobbet och upptäcker snart att Curtis tagit över deras liv. Curtis döper om gruppen till The Dreams och ändrar gruppens inbördes roller så att den vackra Deena får stå i centrum. Dessutom ändrar han gruppens musikaliska inriktning. Gruppen gör succé men på bekostnad av de tre kvinnornas vänskap och med tiden inser de alla att framgång och berömmelse inte är allt i livet. Barntillåten.

I samlarens spår

23:00 – 01:20

En serie mord inträffar i New York där en taxichaufför kidnappar och mördar människor samt lämnar en serie kryptiska ledtrådar efter sig. Kriminalteknikern Lincoln Rhyme (Denzel Washington), specialiserad på rättsmedicin, är den enda som anses kunna tyda dessa spår. Tidigare ansågs han vara landets bästa brottsplatsutredare, men en olycka i tjänsten där Rhyme blev förlamad förändrade situationen. Trots sin livssituation försöker han lösa mordgåtorna med hjälp av den unga polisassistenen Amelia Donaghy (Angelina Jolie). Samtidigt hotar den bestialiske och extremt brutale seriemördaren att slå till igen… ZTV Text s. 690.

Jesse Stone: No Remorse

01:55 – 03:35

Jesse Stone: No RemorsePolischef Jesse Stone i Paradise i Massachusetts är avstängd från sitt arbete eftersom han har alkoholproblem. Hans vän, befälhavare Healy, ber honom att arbeta som privatdetektiv för att hjälpa honom i en mordutredning. Jessie Stones utredning leder honom till den ökände gangsterbossen Gino Fish i Boston. Jesses jakt blir snart ännu farligare.

John Tucker must die

21:30 – 22:00

John Tucker Must DieAmerikansk komedi från 2003. John Tucker är snygg, charmig och skolans populäraste kille. Dessutom har han tre flickvänner samtidigt. När de tre tjejerna, Carrie, Heather och Beth, får reda på hans trippelspel bestämmer de sig för att hämnas. Till sin hjälp tar de skolans nya tjej, Kate, och det finns inga gränser för hur elaka de kan vara för att förstöra hans rykte och krossa hans hjärta. Barntillåten.

The flock

23:35 – 01:40

The FlockAmerikanskt kriminaldrama från 2007. Agenten Babbage är tvungen att gå i pension på grund av sitt beteende mot sexförbrytare och de sista två arbetsveckorna ska han träna upp sin efterträdare, Allison Lowry. När den sjuttonåriga Harriet Wells försvinner är Babbage övertygad om att hennes försvinnande är kopplat till en sexförbrytare han håller på att utreda. Men hans chefer är inte lika övertygade att fallet kan ledas till sexförbrytaren. Babbage lyckas övertala Allison att de två trots allt ska undersöka om Harriets försvinnande kan kopplas till den han misstänker, men frågan är om de kommer att hinna lösa fallet i tid.

Reno 911

01:40 – 03:30

Amerikansk komedi från 2007. Efter ett giftutsläpp på en konferens i Miami, där stora delar av den amerikanska poliskåren befinner sig, hamnar den lilla polisstationen i Reno i blickfånget. Inte nog med att de måste patrullera stadens gator, de ska sköta larmcentralen och försöka hitta ett botemedel till sina kollegor. Men det finns ett problem, Reno-gänget är inte vana vid att hantera sådana situationer och frågan är om de kommer att klara av jobbet. Åldersgräns 7 år.

Inside Man

21:00 – 23:40

Inside ManDet perfekta bankrånet utvecklas till en dödlig katt och råtta-lek mellan ett kriminellt geni, en målmedveten polis och en power broker med dolda avsikter. Minuterna tickar förbi och situationer blir alltmer spänd – ett felsteg kan betyda katastrof för en av dem.

Urban Justice

00:55 – 02:50

Urban JusticeNär en ung polis förlorar livet i en skottlossning svär hans far, tillika en specialtränad närstridsexpert, att hämnas sin sons död. Hans löfte visar sig dock svårare att hålla än han någonsin kunnat ana. För att finna de skyldiga måste han nämligen infiltrera den under världen.

Fallet Ipcress

01:10 – 03:20

Den före detta sereganten Harry Palmer, jobbar nu som spion,och undersöker försvinnandet av några forskare och deras topphemliga dokument. Under utredningens gång, dyker ett band upp som någon har skrivit ordet ’Ipcress’ på.

Shoot ’em up

03:20 – 05:05

Shoot 'Em UpAmerikanskt actiondrama från 2007. När Smith sitter och väntar på bussen en natt ser han en gravid kvinna bli jagad av tre beväpnade män. Han följer efter och lyckas skjuta männen och hjälper till att förlösa kvinnan. Kvinnan dör men Smith lyckas rädda babyn. Smith bestämmer sig för att ta reda på varför gänget var ute efter kvinnan och ber den prostituerade Donna ta hand om barnet under tiden. Men det dröjer inte länge förrän gängledaren är dem på spåren och Smith blir tvungen att fly med Donna och babyn. Åldersgräns 15 år.

Bats: Human Harvest

03:35 – 05:05

I denna uppföljare till ”Bats”, befinner sig en trupp soldater i Afghanistan med målsättning att tillfångata en fanatisk terrorist som är på flykt. Men mitt under denna jakt upptäcker de ett hot: genetiskt omprogrammerade fladdermöss som törstar efter människoblod.

Star Wars

03:30 – 05:20

Amerikansk animerad film från 2008. Jediriddarna kämpar för att upprätthålla ordningen och skapa fred i galaxen. Under tiden rasar klonkrigen med oförminskad styrka och separatisterna med greve Dooku i spetsen får mer och mer makt. Anakin Skywalker och hans lärling Ahsoka Tano sänds ut på ett uppdrag där de ställs öga mot öga med gangsterledaren Jabba the Hutt och den ondskefulla Asajj Ventress.

The Salton Sea

02:50 – 04:40

The Salton SeaJazzmusikern Danny Parker har varit på glid sedan hans älskade hustru mördades mitt framför ögonen på honom medan han stod som paralyserad av rädsla. Han kan inte förlåta sig själv för att han inte hade mod att rädda henne, och dövar sin ångest med narkotika. Under den neddekade ytan vilar dock en slagen hjälte som är redo att resa sig och utkräva hämnd när som helst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *