Kvällens filmer: Irene Huss: Glasdjävulen, The Bourne sup…

Irene Huss: Glasdjävulen, The Bourne supremacy, What Happens in Vegas, Mitt super ex, My Super Ex-Girlfriend, A Civil Action, Country Strong, Blade II

Irene Huss: Glasdjävulen

23:15 – 01:05

Svenskt kriminaldrama från 2008. En prästfamilj hittas brutalt mördad. På mordplatsen har pentagramsymboler målats med offrens blod. Irene Huss och hennes kollegor misstänker att satanister ligger bakom dådet. ”Glasdjävulen” är den fjärde filmen som bygger på Helene Turstens böcker om kriminalinspektör Irene Huss (n)

The Bourne supremacy

22:00 – 23:45

The Bourne SupremacyJason Bourne och Marie har levt ett anonymt liv, på ständig flykt från Jasons förflutna. De känner sig dock säkra i den lugna indiska kuststaden Goa, men en dag dyker en man upp som Jason känner igen som en f.d. agent. Trött på att ständigt vara på flykt bestämmer sig Jason för att konfrontera sina fiender.

What Happens in Vegas

23:50 – 01:25

What Happens in VegasJack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en helkväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit jackpoten på en enarmad bandit. Problemet är bara att de inte står ut med varandra.

Mitt super ex

21:30 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2006. Matt och Jenny träffas när Matt stoppar en man från att råna Jenny. De börjar träffas och snart uppdagas det att Jenny lever ett dubbelliv som superhjälten G-girl. När Matt gör slut med Jenny får han snabbt erfara vad det innebär att bli ovän med en superhjälte.

My Super Ex-Girlfriend

22:15 – 23:05

My Super Ex-GirlfriendAmerikansk romantisk komedi från 2006. Matt och Jenny träffas när Matt stoppar en man från att råna Jenny. De börjar träffas och snart uppdagas det att Jenny lever ett dubbelliv som superhjälten G-girl. När Matt gör slut med Jenny får han snabbt erfara vad det innebär att bli ovän med en superhjälte.

A Civil Action

23:55 – 02:10

A Civil ActionAmerikanskt drama från 1998. Advokaten Jan Schlichtmann blir anlitad av flera familjer i staden Woburn, Massachusetts, där barn dött i leukemi. De misstänker att deras barn dött av dricksvattnet som förorenats av lokala företag. Schlichtmann måste ta till all sin skicklighet och listighet för att vinna målet.

Country Strong

21:00 – 23:25

Country StrongEtt drama som kretsar runt en countrysångskrivare på väg upp som träffar en fallen stjärna. Tillsammans vandrar de vägen till hans uppgång och hennes comeback vilket leder till romantiska komplikationer som involverar hennes man/manager och en före detta skönhetsdrottning, numera sångerska.

Blade II

02:10 – 04:35

Blade IIAmerikansk action från 2002. En ovanlig mutation har skett i vampyrsamhället, vampyrer med så stark blodtörst att de ger sig på både vampyrer och människor. Blade, som är till hälften människa och till hälften vampyr, får i uppdrag att tillsammans med vapenexperten Scud utrota den nya arten av vampyrer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *