Kvällens filmer: The Mask, Dagissnuten, Om ödet får bestä…

The Mask, Dagissnuten, Om ödet får bestämma, Spider-Man, Analysera mera, Gossip, Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant, Mumien, Happy Gilmore, Letters from Iwo Jima, Night watch, Bam Margera Presents: Where The #$&% Is Santa?, K-9: P.I.

The Mask

18:00 – 20:00

The MaskStanley Ipkiss lever ett synnerligen tråkigt liv. Hans chef på banken gapar och skriker åt honom, och hans enda vän är en liten jycke. Men allt detta förändras när han hittar en magisk mask. Den ger honom superegenskaper som Stålmannen skulle bli kryptonitgrön av avundsjuka på. Som en tornado gör han rent hus bland översittare, chefer och farliga skurkar.

Dagissnuten

16:45 – 18:55

DagissnutenDen tuffe stadssnuten John (Arnold Schwartzenegger) har varit på jakt efter narkotikakungen Cullen i åratal. När han slutligen hittar på Cullen visar det sig att den enda som kan vittna mot honom är hans ex-fru. Problemet är bara att hon verkat gå under jorden. Som tur är vet John namnet på hennes sons skola så han tror att han kan hitta henne. Saker och ting går dock inte riktigt som han tänkt sig och han tvingas anta sitt tuffast polisuppdrag någonsin – som dagisfröken! Text-TV s. 690.

Om ödet får bestämma

20:00 – 21:50

John Cusack (Americas Sweethearts) och Kate Beckinsale (Pearl Harbor) spelar huvudrollerna i denna charmiga berättelse som tar sin början på Bloomingsdales varuhus mitt under värsta julruschen. Sara och Jonathan har aldrig träffats tidigare, men av en slump korsas deras väg och de bestämmer sig för att dricka en kopp kaffe tillsammans. När de skiljs byter de inte telefonnummer, utan låter istället ödet avgöra om de ska ses igen. Men åren går utan att de träffas och Jonathan bestämmer sig för att leta reda på Sara som han aldrig glömt. Sara är på väg att gifta sig, men kan inte glömma Jonathan och flyger således från Kalifornien till New York för att leta. Frågan är bara om de verkligen kan lura ödet?

Spider-Man

21:50 – 00:15

Spider-ManPeter Parker (Tobey Maguire) får övernaturlig styrka och en spindellik förmåga att hålla sig fast på vilken yta som helst efter att ha blivit biten av en genetiskt manipulerad spindel. Peter svär att han ska använda sina nya krafter till att bekämpa brott, och börjar sakta men säkert att förstå innebörden av orden ”med stor styrka följer stort ansvar”. Text-TV s. 690.

Analysera mera

00:15 – 02:20

När gangstern Paul Vitti drabbas av panikångest kontaktar han psykiatrikern Ben Sobel för att få hjälp. Ben accepterar motvilligt uppdraget och sätter igång med terapin, men det är inte lätt att hjälpa en man som är van att lösa sina problem med hjälp av en pistol och ett par cementskor… Text-TV s. 690.

Gossip

00:00 – 02:35

GossipSvensk dramakomedi från 2000. Nio svenska kvinnliga skådespelare provfilmar för en Hollywoodinspelning av Drottning Kristina, en nyinspelning av filmen som Greta Garbo spelade huvudrollen i på 30-talet. Skådespelarna tillhör eliten i Sverige och har på olika vis kopplingar till varandra och filmens regissör och producent.

Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

17:50 – 20:00

Cirque du Freak: The Vampire's AssistantEfter att ha lockats av mörkret och det oförutsägbara beslutar sig 16-årige Darren för att byta sitt vanliga liv mot en chans att bli en odödlig vampyr. Medan Darren utforskar sin nyfunna makt och möter oväntade fiender, upptäcker han att hans existens som odödlig är fylld av fler utmaningar, mer spänning, och mer skoj än han någonsin trodde var möjligt.

Mumien

20:00 – 22:25

MumienEn hejdlöst spännande actionfilm om en grupp skattjägare som åker på expedition till Sahara öknen år 1925. När de snubblar över en uråldrig grav återupplivar de oavsiktligen en 3000 år gammal förbannelse, som förkroppsligas av en hämndfull reinkarnation av en egyptisk präst som har dömts till en evighet bland de levande döda.

Happy Gilmore

22:25 – 00:15

Happy GilmoreKomedi om den brutale hockeyspelaren Happy (Adam Sandler), som plötsligt börjar spela golf. Med sitt vansinniga spel blir Happy snabbt en stor mediesensation. Golf är en elegant sport. Eller var, rättare sagt. Tills Happy Gilmore började spela…

Letters from Iwo Jima

01:00 – 03:40

Letters from Iwo Jima

Night watch

02:35 – 04:45

Night WatchRysk thriller från 2004. Det är vapenvila i den tusenåriga striden mellan ljusets och mörkrets styrkor. Vapenvilan övervakas av människor med övernaturliga krafter som kallas nattens och ljusets väktare. Människornas öde ligger i att balansen hålls mellan makterna och hela tiden finns oron där att den ska rubbas.

Bam Margera Presents: Where The #$&% Is Santa?

01:15 – 03:10

Stjärnskateboardaren och skojaren Bam Margera griper julen om nissarna och går helt över gränsen i detta vanvettiga juläventyr. Bam och hans vilda vänner tar en långväga tur till den nordliga polcirkeln för att hitta tomten och ta med honom hem som julklapp till sin fru Missy. På vägen besöker de sina hårdrockande favoritband, och får sällskap av ett par finska värstingar som skapar kaos var de än tar vägen. Filmen bjuder på galna upptåg och ett larmande soundtrack, samt den häftigaste jul-skateshow du någonsin har sett.

K-9: P.I.

03:10 – 04:55

K-9: P.I.Thomas Dooley (James Belushi) och hans fyrfotade partner Jerry Lee är tillbaka för att bekämpa brott i denna nya actionfyllda komedi. Dooley har bara några timmar kvar till den efterlängtade pensionen när han råkar hamna mitt i ett väpnat rån hos ett dataföretag. Plötsligt är han misstänkt för brottet och hans pension dras in tills de riktiga bovarna fångats! Nu måste Dooley och Jerry Lee bli detektiver och hitta tjuvarna. Det blir ett spännande fall fyllt av stulna mikrochips, inkräktare och farliga skönheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *