Kvällens filmer: Kairo centralstation, Änglavakt, Start s…

Kairo centralstation, Änglavakt, Start shooting, BURN·E, WALL·E, The Aviator, The Ruins, School of Life

Kairo centralstation

23:05 – 00:25

Kinawi, som tjänar sitt uppehälle med att sälja tidningar på Kairo centralstation, blir helt besatt av Hannouma – en attraktiv ung kvinna som säljer drycker.

Änglavakt

23:30 – 01:25

ÄnglavaktSvenskt drama från 2010. Ernst och Cecilia lever att stilla familjeliv i förorten. Men deras liv förändras för alltid när deras nioårige son råkar ut för en olycka och hamnar i koma. Ernst ser det som att slumpen styr vad som händer men Cecilia söker efter en mening med det som hänt.

Start shooting

01:25 – 03:25

Amerikansk komedi från 2008. Charlie och Deidre försöker hitta finansiering till en ny film utan större framgång. I ett desperat försök att få pengar ändrar Charlie manuset och ger huvudrollen till actionhjälten Bobby Mason. Men saker och ting kompliceras när Charlie blir kidnappad.

BURN·E

17:50 – 18:00

BURN·EAmerikansk animerad komedifilm från 2008.

WALL·E

18:00 – 20:00

WALL·EDet är någon gång i framtiden och människan har sedan länge flytt jorden. Kvar finns bara en flitig robot vid namn WALL-E. Ensam har han fortsatt göra det han byggdes för, städa upp och packa ihop skrot. Efter att ha gjort det i flera hundra år har han blivit en mästare på sitt jobb. Men det är ensamt, så när robotsonden EVA plötsligt dyker upp blir WALL-E helt trollbunden. Vem är hon? Var kommer hon ifrån?

The Aviator

21:00 – 00:25

The AviatorHoward Hughes var den snabbaste människan i luften och den rikaste på jorden och en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Han skapade enastående storfilmer, erövrade vackra Hollywood-stjärnor och byggde höghastighetsflygplan som han själv satte världsrekord med. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad, utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia.

The Ruins

00:25 – 02:10

The RuinsEtt kompisgäng från college besöker en gammal outforskad ruin från mayakulturen men fångas i en uråldrig fälla – en obeskrivlig ondska som bara väntar på att dra ner sina offer i en mardröm utan slut. Amerikansk skräckfilm från 2008.

School of Life

01:30 – 03:40

School Of LifeEleverna på Fallbrook Middle School har de senaste 43 åren alltid korat Norman Warner till årets lärare. Nu är Norman död och hans son Matt ser det som sin livsuppgift att axla faderns roll. Men Normans ersättare, Mr D, ställer till problem för Matt. Han är ung, kul och på samma våglängd som eleverna. I ren frustration gör Matt allt för att gräva fram skit om den nye läraren. Amerikansk dramakomedifilm från 2005.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *