Kvällens filmer: Karate kid, Annabelle: Creation, Pitch perfect 2, Speed, The…

Karate kid

Idag söndag den 31 juli sänds följande filmer på TV: Karate kid, Annabelle: Creation, Pitch perfect 2, Speed, The breakfast club, Mary Queen of Scots, Tolken, Cocktail, Love Struck Café

Karate kid

Karate kidAmerikansk-kinesisk action från 2010. En tolvåring från Detroit flyttar till Kina med sin mamma och drar på sig vreden från en mobbare på sin nya skola. Han får en osannolik allierad i form av den åldrande vaktmästaren, en kung fu-mästare som lär honom hemligheterna om självförsvar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Karate kid

Annabelle: Creation

Annabelle: CreationAmerikansk skräckfilm från 2017. Året är 1955 och dockmakaren Samuel och hans fru Esther sörjer fortfarande sin dotters tragiska död. När ett barnhem stängs öppnar de sitt hem för en nunna och sex flickor, men gästerna blir snart måltavlor för en besatt skapelse, Annabelle.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Annabelle: Creation

Pitch perfect 2

Pitch perfect 2Amerikansk musikalkomedi från 2015. Det har gått tre år sedan Barden Bellas blev den första gruppen enbart bestående av kvinnor som vunnit en nationell titel. Allt går bra fram till att ett slarvigt framträdande för presidenten på Lincoln Center orsakar en skandal vilket leder till spänningar inom gruppen. Men nu när VM i Köpenhamn närmar sig måste tjejerna skärpa sig och hjälpas åt så att de kan få sin upprättelse.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:55. Läs mer om Pitch perfect 2

Speed

SpeedAmerikansk action från 1994. En sprängladdning har placerats på en buss, som trafikerar Los Angeles i rusningstrafik. Om hastigheten sänks under 80 km/h sprängs bussen. Polismannen Jack Traven får det farliga uppgiften att desarmera bomben. Till sin hjälp har han passageraren Annie Porter.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Speed

The breakfast club

The breakfast clubAmerikanskt drama från 1985. En olikartad grupp gymnasieelever har kvarsittning på skolan en lördag och upptäcker att de har mer gemensamt än vad de tidigare trott. För att få tiden att gå börjar de prata med varandra och sakta men säkert lär de sig att förstå varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The breakfast club

Mary Queen of Scots

Mary Queen of ScotsBrittiskt drama från 2018. Maria Stuart blir Frankrikes drottning vid 16 års ålder. När hon som 18-åring blir änka, återvänder hon till Skottland för att återta sin rättmätiga tron. Medverkande: Beau Willimon,.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Mary Queen of Scots

Tolken

TolkenBrittiskt kriminaldrama från 2005. FN-tolken Silvia Broome råkar höra en konversation som avslöjar en dödlig hemlighet. En hemlighet som skulle kunna störta regeringen. Nu måste hon hålla sig vid liv tillräckligt länge för att föra informationen vidare.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Tolken

Cocktail

CocktailAmerikanskt romantiskt drama från 1988. Brian Flanagan drömmer om framgång som börsmäklare. Men snart inser Brian att det ligger mer pengar i att servera drinkar än i aktier. Brian dras in i en värld av sex och lättförtjänta pengar. Karusellen snurrar allt snabbare och utan att kunna hejda det går han mot katastrofen. När han möter och förälskar sig i servitrisen Jordan Mooney tvingas han välja mellan kärlek och pengar, ett val som kommer att bli svårare och mer dramatiskt än vad Brian någonsin föreställt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om Cocktail

Love Struck Café

Love Struck CaféAmerikanskt romantiskt drama från 2017. Megan är arkitekt och hoppas få använda sina kunskaper på fastighetsföretaget i Chicago som hon jobbar för. Fast för att få den chansen måste hon åka tillbaka till sin hemstad Cedarvale och övertala sin gamla vän Frances att sälja sitt hus för ett byggprojekt. Men väl på plats i stan måste hon hjälpa till i familjens diner och så dröjer det inte länge innan hon springer på sin gamla kärlek, Joe.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om Love Struck Café

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *