Kvällens filmer: Laws of Attraction, Tom i bollen 2, Exit…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Laws of Attraction, Tom i bollen 2, Exit Wounds, Farlig förbindelse, This means war, Blue streak, This means war, Uppdraget, Dolt under ytan, Predators, Nyckeln till framgång, Man of the Year

Laws of Attraction

New Yorks två mest framgångsrika skilsmässoadvokater, den charmiga slarvern Daniel Rafferty och det genomorganiserade kontrollfreaket Audrey Woods drabbar samman i årets mest omtalade skilsmässofall. De är som natt och dag. Båda två skickas iväg på en researchresa till romantiska Irland och råkar konsumera mängder av alkohol. Nästa morgon är de plötsligt man och hustru, och herr och fru Skilsmässa måste bege sig tillbaka till New York och fortsätta sin hätska kamp mot varandra – både i rättssalen och hemmavid.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:30 – 01:15

Tom i bollen 2

Uppkomlingen Jack blir förbannad då hans dotter inte anses fin nog för medlemsskap i den snobbiga golfklubben på orten, och bestämmer sig för att hämnas. Han köper hela klubben.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 02:10 – 04:00

Exit Wounds

Exit WoundsOrin tar sitt jobb som polis på allvar, men hans chef tycker att han går för hårt fram och aldrig lyder order. Som straff blir Orin degraderad och placerad på Detroits tuffaste polisdistrikt. När Orin upptäcker att många av hans nya kollegor är inblandade i droghandel beslutar han sig för att tänja på reglerna ännu en gång.

Trailer för Exit Wounds

Filmen visas på Kanal 9 klockan 00:00 – 01:55

Farlig förbindelse

Amerikansk thriller från 1987. Dan Gallagher är en familjefar vars liv förvandlas till en mardröm då Alex, en kvinna han spenderat en het natt med, börjar förfölja honom. Dan försöker desperat rädda sitt äktenskap och skydda sin familj från konsekvenserna av sitt agerande men Alex är inte den som ger upp i första taget. Skådespelare: Anne Archer, Stuart Pankin, Ellen Foley, Michael Douglas, Glenn Close.

Filmen visas på SVT2 klockan 21:45 – 23:40

This means war

This Means WarAmerikansk action från 2012. Två CIA-agenter som jobbat ihop på livsfarliga uppdrag och även är bästa vänner råkar falla för samma kvinna. Plösligt är de varandras värsta fiende och använder sig av högteknologi och alla trick som tänkas kan för att vinna hennes gunst. Som om det inte vore illa nog, dyker dessutom en gammal fiende upp. Skådespelare: Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett, Reese Witherspoon, Chris Pine.

Trailer för This means war

Filmen visas på TV3 klockan 21:30 – 23:30

Blue streak

Blue StreakAmerikansk actionkomedi från 1999. Miles Logan lurades av sin kumpan och åkte dit under en diamantkupp. Innan dess hann dock Miles gömma bytet på en byggarbetsplats. När han efter att ha avtjänat sitt straff återvänder för att hämta diamanten har bygget förvandlats – till en polisstation. Skådespelare: David Chappelle, Robert Miranda, Luke Wilson, Martin Lawrence.

Trailer för Blue streak

Filmen visas på TV3 klockan 23:30 – 01:25

This means war

This Means WarAmerikansk action från 2012. Två CIA-agenter som jobbat ihop på livsfarliga uppdrag och även är bästa vänner råkar falla för samma kvinna. Plösligt är de varandras värsta fiende och använder sig av högteknologi och alla trick som tänkas kan för att vinna hennes gunst. Som om det inte vore illa nog, dyker dessutom en gammal fiende upp. Skådespelare: Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett, Reese Witherspoon, Chris Pine.

Trailer för This means war

Filmen visas på TV3 klockan 03:55 – 05:30

Uppdraget

Amerikansk action från 2003. James Clayton är en av de bästa i den nya gruppen av CIA-rekryter. Hans intelligens och okonventionella attityd drar till sig CIA-veteranen Walter Burkes intresse. Burke hjälper Clayton genom den tuffa utbildningen och han stiger snabbt i graderna. När Burke anser att Clayton är redo ger han honom ett specialuppdrag, att ta reda på och förinta en misstänkt infiltratör som finns inom organisationen. Men det blir ett uppdrag som är mycket farligare än vad Burke och Clayton någonsin kunnat föreställa sig. Skådespelare: Gabriel Macht, Kenneth Mitchell, Mike Realba, Bridget Moynahan, Al Pacino, Colin Farrell.

Filmen visas på TV4 klockan 22:45 – 01:10

Dolt under ytan

Amerikansk skräckthriller från 2000. Det har gått ett år sedan Dr Norman Spencer var otrogen mot sin vackra fru Claire. Nu börjar hon se och höra en kvinnlig skepnad i huset. Men Dr Norman tror inte att det är sant utan säger att det är Claire som börjat hallucinera. Men Claire har inte fel – det finns något i huset. Något från den mörka sidan. Skådespelare: Diana Scarwid, Joe Morton, James Remar, Harrison Ford, Michelle Pfeiffer.

Filmen visas på TV4 klockan 01:10 – 03:50

Predators

PredatorsEn grupp härdade mördare jagas på en främmande planet i producenten Robert Rodriguez och regissören Nimród Antals entré till den populära science fiction-actionserien. De, legosoldater, mördare, gangsters och straffångar, var de mest fruktade männen på jorden. Men nu är de långt hemifrån, och när rovdjuren blir byte förbereder sig orädda legosoldaten Royce och hans team för sitt livs strid.

Trailer för Predators

Filmen visas på TV6 klockan 22:00 – 00:10

Nyckeln till framgång

Brantley Foster är pojken från landet som kommer till New York för att söka lyckan. Där söker han upp en avlägsen släkting, farbror Howard, och ber om hjälp. Farbror Howard är chef för ett multinationellt företag och ger Brantley jobb i dess postrum, men Brantley har betydligt större planer än så – han tjuvläser all post och inser snart att företaget missköts. Ett kontorsrum står tomt på direktionsvången, så Brantley flyttar in där… Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:15

Man of the Year

Man of the YearSkulle denna man kunna bli nästa president? Superstjärnan Robin Williams spelar Tom Dobbs – en komiker som tagit sig till toppen genom att säga som det är. När han ställer upp i presidentvalet för att kunna gå lös med sina skämt på dem som bestämmer, händer det som ingen kunnat drömma om – han vinner! Från regissören av Good Morning, Vietnam och Wag the Dog kommer en galen komedisuccé med en stjärnspäckad rollista som garanterat kommer att vinna din röst!

Trailer för Man of the Year

Filmen visas på TV8 klockan 01:20 – 03:25