Kvällens filmer: Sex dagar sju nätter, End of Days, Legio…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Sex dagar sju nätter, End of Days, Legion, Minority report, Zombieland, Änglarnas stad

Sex dagar sju nätter

Han är den tuffe piloten som avskyr turister. Hon är New York-tjejen som måste ge sig av från kärlekssemestern i flygplan. När Quinn motvilligt tackar ja till uppdraget att flyga Robin till Tahiti vet han inte att han ger sig in i ett riktigt äventyr. Efter halva vägen blåser det upp till storm och de tvingas nödlanda på en öde ö. De närmaste dagarna blir en prövning för dom båda. Dels för de faror de stöter på, men också på grund av de känslor de får för varandra.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 00:00

End of Days

End of DaysÅr 1979 föds den fruktade kvinnan som ska komma att liera sig med djävulen. 20 år senare beskyddar säkerhetsvakten Jericho en finansman. Vad Jericho inte vet är att djävulen är lös på New Yorks gator, och han är på jakt efter sin kvinna.

Trailer för End of Days

Filmen visas på Kanal 9 klockan 00:15 – 02:35

Legion

LegionEfter att en fruktansvärd biblisk apokalyps slagit ner på Jorden blir en grupp främlingar strandsatta på en avlägsen sylta i sydvästra Amerika. Oavsiktligt blir de mänsklighetens sista försvar när de upptäcker att den unga servitrisen är gravid med Messias.

Trailer för Legion

Filmen visas på TV3 klockan 02:50 – 04:25

Minority report

Minority ReportÅret är 2054 och i Washington pågår ett experiment där man kan förutse mord i framtiden och på så sätt försöka stoppa dem. John Anderton arbetar på enheten men när det förutses att Anderton ska mördas måste han försöka förhindra det. Men han har bara 36 timmar på sig.

Trailer för Minority report

Filmen visas på TV4 klockan 22:30 – 01:35

Zombieland

ZombielandEn fegis vid namn Columbus har för vana att fly från det som skrämmer honom. Tallahassee är däremot inte rädd för någonting alls. I en värld som har tagits över av zombies är dessa två de perfekta överlevarna, men nu måste de möta sina hårdaste motståndare hittills – varandra.

Trailer för Zombieland

Filmen visas på TV6 klockan 22:00 – 23:50

Änglarnas stad

Seth är en ängel som under ett uppdrag träffar hjärtkirurgen Maggie Rice som mår mycket dåligt efter att nyss ha förlorat en patient. Seth har kommit för att hjälpa Maggies patient, men han dras han omedelbart till Maggie och vill få henne att känna sig bättre till mods. Problemet är att Maggie inte tror på änglar… Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:15