Kvällens filmer: Snow angels, Sherlock Holmes: The sign o…

Snow angels, Sherlock Holmes: The sign of four, Ray, Resan till Saturnus, Jägarna, Snuten i Hollywood II, The Flock, For Love of the Game

Snow angels

00:45 – 02:55

Snow AngelsAmerikanskt drama från 2007. Arthur är diskplockare på en kinarestaurang, spelar trombon och håller ögonen på smarta roliga Laila – som har koll på honom. Men medan Arthur närmar sig sin första romans vacklar och spricker de långa förhållandena i vuxenvärlden omkring honom (n)

Sherlock Holmes: The sign of four

23:00 – 01:05

Brittisk kriminaldrama från 1987. Sherlock Holmes tar sig an ett fall med en mordgåta där pärlor och en skatt spelar en central roll (n)

Ray

21:30 – 00:00

RayMusiklegenden Ray Charles liv är kantat av fantastiska musikaliska framgångar, men också svåra personliga misslyckanden. Trots en svår barndom i det segregerade Södern lyckades Ray Charles bryta både sociala och musikaliska barriärer och skriva musikhistoria. Lennix, m.fl.

Resan till Saturnus

00:05 – 01:35

”Resan till Saturnus” är det första danska rymdäventyret i världshistorien. En film om ära, respekt, kärlek och integritet. En berättelse om att sätta livet på spel för att försvara de danska idealen: hörnsoffan, kolonilotten och den iskalla pilsnern.

Jägarna

21:00 – 22:00

JägarnaSvensk thriller från 1996. Erik återvänder till sin hembygd i Norrbotten efter många år som polis i Stockholm. När han börjar nysta i en tjuvjaktshärva som pågått ostört under en längre tid stöter han på massivt motstånd från både polisen och byborna.

Snuten i Hollywood II

23:40 – 01:50

Snuten i Hollywood IIAmerikansk actionkomedi från 1987. När Axel Foleys vän, Andrew Bogomil, blir skjuten återvänder Axel till Beverly Hills. Där återförenas han med sina två kollegor, Billy Rosewood och John Taggart. De tre försöker tillsammans ta reda på vem som låg bakom attacken mot deras vän och samtidigt lösa en rad mystiska rån.

The Flock

01:50 – 03:50

The FlockAmerikanskt kriminaldrama från 2007. Innan agenten Babbage tvingas gå i pension måste han träna upp sin efterträdare, Allison Lowry. När den sjuttonåriga Harriet Wells försvinner är Babbage övertygad om att fallet är kopplat till en sexförbrytare han håller på att utreda. Men hans chefer är inte lika övertygade.

For Love of the Game

21:00 – 23:45

For Love of the GameÅldrande baseballspelaren Billy Chapel har kommit till ett vägskäl i livet, både professionellt och privat. Han får veta att de nya ägarna tänker byta ut honom i slutet av säsongen och att hans flickvän Jane tänker lämna honom. Han har en chans kvar att visa vad han går för och vinna tillbaka sin flickvän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *