Kvällens filmer: Tomorrow never dies, The score, Drakträn…

Tomorrow never dies, The score, Draktränaren, Pretty Woman, Ett päron till farsa i Las Vegas, Helt hysteriskt, Tin Cup, Helt hysteriskt, Kill Bill – Volume 2, Om ödet får bestämma, Ocean’s Thirteen, American Pie Presents: The Book of Love, Änglagård – tredje gången gillt, Ond aning, Dödligt vapen, Chocolat, Walk Hard: The Dewey Cox Story, Closing the ring

Tomorrow never dies

21:00 – 23:30

Brittisk action från 1997. Mediamogulen Elliot Carver planerar att erövra världen och för att lyckas måste han se till att Kina och Storbritannien startar krig mot varandra. För att sätta press på länderna sänker han ett brittiskt fartyg i Sydkinesiska sjön och skyller det på Kina. Nu finns det bara en man som kan stoppa Carver, agent James Bond (n)

The score

23:30 – 01:50

The ScoreAmerikanskt kriminaldrama från 2001. Alla tjuvar drömmer om den stora stöten som ska göra dem ekonomiskt oberoende, men inte Nick. Han har bestämt sig för att lägga av med sin brottsliga bana. Men när hans gamla partner dyker upp med ett erbjudande om att stjäla en oersättlig kunglig spira från Montreals tullhus, kan Nick inte motstå frestelsen. Nick börjar planera stöten tillsammans med medhjälparen Jackie, men deras plan går snett (n)

Draktränaren

18:05 – 20:00

DraktränarenHicke är en ung viking som trotsar traditionen när han blir vän med en av sina värsta fiender – en vildsint drake som han kallar Tandlöse. Tillsammans tvingas de att kämpa mot alla odds för att rädda sina världar.

Pretty Woman

21:00 – 23:30

Pretty WomanEdward är en framgångsrik affärsman. När han en kväll ger sig ut på Los Angeles gator kör han vilse. Då möter han den prostituerade Vivian. Hon visar sig vara raka motsatsen till hans tillrättalagda, korrekta person, och eftersom hon dessutom är både vacker och intelligent erbjuder Edward henne rollen som hans sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld där vett och etikett och vackra kläder tillhör vardagen.

Ett päron till farsa i Las Vegas

23:30 – 01:20

Ett Päron Till Farsa i Las VegasClark Griswold reser med sin familj till Las Vegas. De skall avverka alla sevärdheter och roliga attraktioner. Amerikansk komedifilm från 1997.

Helt hysteriskt

18:45 – 20:00

Patsy arbetar som inköpare på en ny modekedja och ska åka till New York Fashion Week. När Edinas mor råkar berätta att hennes son Serge är bosatt i New York, bestämmer sig Edina för att följa med Patsy. Snart hamnar Edina ansikte mot ansikte med Serge, men är han den bögson hon alltid drömt om eller är han en besvikelse som sin syster Saffy? Edina och Patsy är två övervintrade och påtända hippiebrudar som aldrig vuxit upp. Brittisk komedi från 2002.

Tin Cup

21:00 – 23:45

Tin CupRon ”Tin Cup” McAvoy är en misslyckad golfspelare som äger en liten driving range i Texas. Amerikansk romantisk komedifilm från 1996.

Helt hysteriskt

23:45 – 00:45

Edina drabbas av home makeover-feber och vill göra om köket. Problemet är att hon är extremt petig med detaljerna. Till slut åker Eddy och Patsy och shoppar för att få inspiration. Kommer de att lyckas eller behöver de gå på renoveringsterapi? Edina och Patsy är två övervintrade och påtända hippiebrudar som aldrig vuxit upp. Edina är Guds gåva till modevärlden och Djävulens gåva till mödraskapet.

Kill Bill – Volume 2

00:45 – 03:30

Efter fyra år i koma är den före detta yrkesmördaren Black Mamba ute efter hämnd. Hon har redan avverkat de två översta namnen. Nu utgör det enögda blonda bombnedslaget Elle Driver och den alkoholiserade dörrvakten Budd de sista hindren innan Black Mamba kan njuta av den ultimata hämnden på mannen som skapade henne och sedan krossade henne – Bill.

Om ödet får bestämma

17:05 – 18:55

John Cusack (Americas Sweethearts) och Kate Beckinsale (Pearl Harbor) spelar huvudrollerna i denna charmiga berättelse som tar sin början på Bloomingsdales varuhus mitt under värsta julruschen. Sara och Jonathan har aldrig träffats tidigare, men av en slump korsas deras väg och de bestämmer sig för att dricka en kopp kaffe tillsammans. När de skiljs byter de inte telefonnummer, utan låter istället ödet avgöra om de ska ses igen. Men åren går utan att de träffas och Jonathan bestämmer sig för att leta reda på Sara som han aldrig glömt. Sara är på väg att gifta sig, men kan inte glömma Jonathan och flyger således från Kalifornien till New York för att leta. Frågan är bara om de verkligen kan lura ödet?

Ocean’s Thirteen

21:00 – 23:35

Ocean's ThirteenDanny Ocean och hans gäng är tillbaka med en plan som är mer personlig än någonsin tidigare. När den hänsynslöse kasinoägare Willy Bank lurar Reuben Tishkoff, och orsakar hans hjärtattack, beslutar sig Danny Ocean och hans gäng för att ödelägga Willy Bank, även om det innebär att de måste ta hjälp av deras fiende Terry Benedict.

American Pie Presents: The Book of Love

23:35 – 01:20

Tonåringarna Rob, Nathan och Lube är fast beslutna att få sina drömtjejer i säng. De kommer över en mytomspunnen handbok i hur man ”får till det”, skriven av ett gäng före detta elever. Men det visar sig att boken saknar vissa sidor med viktig information. Fast beslutna på att reparera boken ger sig grabbarna iväg för att få tag på de som har skrivit de saknade sidorna, vilket visar sig vara lättare sagt än gjort.

Änglagård – tredje gången gillt

21:30 – 22:00

Änglagård - Tredje gången gilltSvensk drama komedi från 2010. Fanny Zander bor med sin dotter Alice på Mallorca där hon äger ett litet hotell. När Alice konfronterar sin mor om vem Fannys pappa är bestämmer sig Fanny att en gång för alla ta reda på vem som är hennes far. Tillsammans med vännen Zac reser hon och Alice till byn Yxared.

Ond aning

00:05 – 01:55

Amerikansk dramathriller från 2007. Linda får besked om att hennes man omkommit i en bilolycka. Men dagen efter upptäcker hon att han lever. Hennes omgivning tror att hon håller på att förlora förståndet men Linda förstår att hennes upplevelse är ett förebud. Nu måste hon hitta ett sätt att förhindra olyckan innan det är för sent.

Dödligt vapen

21:00 – 23:20

Roger börjar bli för gammal för att arbeta som polis… Tycker han… Som grädde på moset får han dessutom en ny partner som har ett rykte om sig att vara ett levande dödligt vapen och dessutom självmordsbenägen. De båda kommer dock bättre och bättre överens allt eftersom tiden går. Text-TV s. 690.

Chocolat

21:00 – 23:35

ChocolatUnder 1950-talet flyttar Vianne Rocher och hennes dotter till en fransk småstad, där Vianne öppnar en chokladbutik. Hennes goda, väldoftande chokladskapelser, blir snart mycket populära, men inte utan en del motstånd från stadens invånare.

Walk Hard: The Dewey Cox Story

02:40 – 04:15

Walk Hard: The Dewey Cox StoryDetta är historien om musikern Dewey Cox, vars sånger kunde förändra en hel nation. Under sin rock ´n roll tid låg Cox med 411 kvinnor, gifte sig tre gånger, fick 22 barn och 14 styvbarn, medverkade i sin egen TV show och skaffar sig vitt skilda vänner från Elvis till Beatles till schimpanser. Trots detta blir han en nationalikon som så småningom gör sig förtjänt av Darlenes kärlek.

Closing the ring

01:55 – 04:05

Closing the RingBrittiskt romantiskt drama från 2007. Andra världskriget pågår för fullt och den unga Ethel uppvaktas av de tre piloterna Teddy, Jack och Chuck. Ethels hjärta klappar för Teddy och kärleken mellan dem blomstrar och de drömmer om ett liv tillsammans. Men deras liv förändras radikalt när japanerna angriper Pearl Harbor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *