Kvällens filmer: Transporter 2, Norwegian wood, Prosecuting Casey Anthony

Transporter 2

Idag tisdag den 4 augusti sänds följande filmer på TV: Transporter 2, Norwegian wood, Prosecuting Casey Anthony

Transporter 2

Transporter 2Frank Martin är den bästa i branschen. Han åtar sig speciella transporter, utan att ställa onödiga och obekväma frågor. Frank har lite oväntat blivit god vän med den sexårige Jack och brukar ge honom skjuts till och från skolan. Men när Jack plötsligt kidnappas och kidnapparna hotar att släppa lös ett livsfarligt virus tvingas Frank ingripa.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Norwegian wood

Norwegian woodJapanskt drama från 2010. Studenter över hela världen revolterar mot det borgerliga etablissemanget i slutet av 1960-talet, något som går unge Watanabe i Tokyo helt förbi. Han slukas av sin första kärlek, den vackra och inåtvända Naoko, och av ett gemensamt och tragiskt minne, ett minne som binder dem samman men som också hotar att förgöra dem. När den utåtriktade Midori marscherar in i Watanabes liv tvingas han att välja – att stanna i det förflutna eller att släppa taget och gå vidare. Skådespelare: Kiko Mizuhara, Reika Kirishima, Kengo Kora, Kenichi Matsuyama, Rinko Kikuchi.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:55

Prosecuting Casey Anthony

Prosecuting Casey AnthonyDen sanna berättelsen om utredningen av Casey Anthonys två år gamla dotter Caylees död och rättegången som följde. Strålkastarna riktas på nytt mot frågorna kring vad som hände med barnet som många än i dag tror att mördades av sin mamma, trots att hon blev frikänd vid rättegången.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *