Kvällens filmer: Underbar och älskad av alla, The expenda…

Underbar och älskad av alla, The expendables, Ellie Parker, Macbeth, Win a Date with Tad Hamilton, Tvivel, Batman, American pie 2, Exit Wounds, Iron Man 2, Planet Terror, Polisskolan 3 – Begåvningsreserven, Balls Out, Sniper 3, Elizabeth: The Golden Age, An Englishman in New York, Sudden Death, Heartbreak girl, B13 – 13th District, TV Shop

Underbar och älskad av alla

20:00 – 22:10

Underbar och älskad av allaSvensk komedi från 2006. Isabella Eklöfs liv har inte riktigt blivit det hon föreställt sig, vid det här laget borde hon vara firad filmstjärna och ha en fantastisk pojkvän. Men så är inte fallet, karriären har inte kommit igång och pojkvän saknas. När hennes stora chans dyker upp är hon inte sen att ta den. Men snart har Isabella trasslat in sig i en härva av lögner så att hon får svårt att hålla ihop alla trådar och hennes drömvärld är på väg att spricka. Barntillåten. Barntillåten (n)

The expendables

22:10 – 00:15

The ExpendablesAmerikanskt actionäventyr från 2010. Barney Ross är ledare för några av världens farligaste legosoldater. De får i uppdrag av den mystiska mr Church att mörda en diktator som härskar på en liten ö i Sydamerika. Uppdraget går inte enlig planen och soldaterna får återvända hem. Men en av dem ställs inför ett svårt val. Att rädda sitt eget liv eller återvända och rädda livet på en kvinna som kämpat mot diktaturen (n)

Ellie Parker

00:15 – 02:20

Ellie ParkerAmerikansk dramakomedi från 2005. Den unga kvinnan Ellie Parker har flyttat från Australien till Los Angeles för att förverkliga sin dröm om en skådespelarkarriär i Hollywood. Hon jäktar mellan provspelningar, teaterklasser och sin psykolog och byter kläder och smink i bilen mellan olika möten. Någonstans i hetsen börjar hon tappa greppet om vem hon verkligen är och hamnar in i en identitetskris som får henne att börja tvivla på sin dröm (n)

Macbeth

02:20 – 04:35

MacbethAustralisk dramathriller från 2006. Macbeth är en ung gangster med stora ambitioner och han är fast besluten att nå sitt mål att hamna i toppen i den kriminella hierarkin. En dag möter han tre mystiska kvinnor som berättar för honom att han kommer få enorm makt, när hans fru får höra detta uppmanar hon honom att döda sin chef för att nå sitt mål. Driven av kärleken och sina ambitioner sätter Macbeth sin plan i verket (n)

Win a Date with Tad Hamilton

21:00 – 23:00

Föreställ dig att du möter din favoritskådespelare och du plötsligt blir hans favorit.

Tvivel

23:00 – 01:05

Syster Aloysius Beauvier är en sträng och principfast rektor på Saint Nicholas Church School. Hon har mycket svårt att acceptera församlingens radikale men mycket populäre präst, Fader Flynn.

Batman

00:20 – 03:00

BatmanSyster Aloysius Beauvier är en sträng och principfast rektor på Saint Nicholas Church School. Hon har mycket svårt att acceptera församlingens radikale men mycket populäre präst, Fader Flynn.

American pie 2

22:00 – 00:05

American Pie 2I uppföljaren till American Pie återförenas de pilska fjortisarna en sista gång, under sommarlovet, efter att ha avslutat sitt första år på college.

Exit Wounds

01:10 – 03:00

Steven Seagal spelar Orin Boyd, en polisdetektiv i Detroit vars metoder är minst sagt okonventionella. När ett misslyckat ingripande drar skam över Orins överordnade förflyttas han som straff till ett polisdistrikt i ett av stans tuffare kvarter. När Orin upptäcker att många av hans nya kolleger är inblandade i droghandel beslutar han sig för att bända på reglerna ännu en gång. Medan de korrumperade poliserna planerar en stor heroinaffär med storgangstern Latrell Walker (DMX), inser Orin att Latrell inte är den hänsynslöse förbrytaren han en gång var. Orin övertalar Latrell att hjälpa honom kullkasta den polisiära makt som spelat en stor roll i av hans kriminella fördärv.

Iron Man 2

21:30 – 22:00

Iron Man 2Amerikanskt actiondrama från 2010. Industrimannen och miljardären Tony Stark har utvecklat en rustning med vapenkraft, datakraft och flygkraft och under täckmanteln Iron Man har han bekämpat ondskan i världen. Men nu när hans uppfinning har blivit känd för omvärlden vill regeringen att han ska dela med sig av den till militären. Men Tony vill inte avslöja sin uppfinning eftersom han är rädd att den ska hamna i fel händer. Nu måste han tillsammans med Pepper Potts och James Rhodes skapa nya allianser och kämpa mot nya fiender. Åldersgräns 11 år.

Planet Terror

00:20 – 02:25

Planet TerrorAmerikansk science fiction-action från 2007. Den exotiska dansösen Cherry säger upp sig från sitt jobb. På väg därifrån blir hon attackerad av flera otäcka varelser. Svårt skadad hamnar hon på sjukhus där hennes ena ben amputeras. Men varelserna anfaller sjukhuset och Cherry lyckas fly tillsammans med sin expojkvän Wray. Tillsammans med bland andra stadens poliser och en läkare försöker de bryta sig loss och fly från det som verkar vara epicentrum för världens undergång. Åldersgräns 15 år.

Polisskolan 3 – Begåvningsreserven

21:00 – 22:40

De otränade, odugliga och korkade civilpersonerna som utexaminerades till otränade, odugliga och korkade poliser fortsätter på sitt tredje dråpliga äventyr i Polisskolan 3: Begåvningsreserven. Efter en budgetkris har det bestämts att bara en av delstatens polisskolor får finnas kvar, och loppet har börjat för att se vilken skola som kan undvika nedläggning genom att producera den mest överlägsna kåren. Detta blir ett tufft uppdrag för Mahoney, Jones, Tackleberry och deres virrige rektor Lassard.

Balls Out

23:55 – 01:45

En överentusiastisk vaktmästare på en skola i USA ger sig på att träna ett gäng missanpassade ungdomar för att vinna Nebraska State Tennis Championship. En galen sportkomedi av regissören bakom ”Dude, where’s my car”.

Sniper 3

01:45 – 03:35

Sniper 3Sergeant Tom Beckett är en av den amerikanska flottan skickligaste prickskyttar som knäppt en hel rad samhällsfarliga typer, däribland maffiakungar och lönnmördare. När han ombeds skjuta ihjäl en misstänkt terrorist accepterar han därför den makabra uppgiften utan att tveka. Uppdraget blir dock lättare sagt än gjort att uppfylla när det visar sig att den tilltänkta måltavlan är en gammal vän till Beckett…

Elizabeth: The Golden Age

20:00 – 22:15

Elizabeth: The Golden AgeI denna film av regissören till sjufaldigt Oscarsnominerade Elizabeth, återvänder Cate Blanchett i rollen som drottning Elizabeth I – berättelsen om en kvinnas korståg för att kontrollera kärleken, försvara sitt imperium och säkra sin ställning som älskad ikon i västvärlden. Hon får även denna gång sällskap av Geoffrey Rush och i rollen som sir Walter Raleigh ser vi Clive Owen, en stilig sjöfarare som Elizabeth förälskar sig i. Elizabeth: The Golden Age är kantad med spänning, passion, förräderi och äventyr, och är en fängslande episk berättelse – full av hisnande natur, praktfulla kostymer och fantastiska skådespelarprestationer.

An Englishman in New York

01:50 – 03:15

An Englishman in New YorkQuentin Crisp blir bjuden till Amerika för att föreläsa i ”Hur man blir lycklig”, och blir förälskad i New Yorks frigjorda atmosfär. Han stannar i staden och skriver filmrecensioner och sprider sina visdomsord. Nyfiken men oemottaglig för trender beskriver han AIDS som en ”modenyck, inget annat”, för att avleda den heterosexuella vreden, men missförstås och hatas av många homosexuella. Hans rykte återupprättas dock när han hjälper Patrick Angus, en ung HIV-smittad konstnär att bli berömd för sina målningar. Quentin är tillbaka i rampljuset.

Sudden Death

03:00 – 04:45

Sudden DeathEn grupp terrorister som leds av en sinnessjuk före detta CIA-agent tar över en idrottsarena under Stanley Cup finalen, de håller USAs Vice President gisslan och hotar att spränga arenan om inte pengarna de begärt omedelbart sätts in på deras konto. En före detta brandman (Jean-Claude Van Damme) vars dotter också kidnappats under hockeymatchen, måste övervinna sin rädsla och rädda sin dotter och tusentals åskådare innan terroristerna utför deras dödliga hot.

Heartbreak girl

02:25 – 04:25

Amerikansk komedi från 2008. Charlie träffar sin drömkvinna Daphne och de blir tillsammans, men Charlie tvingas dela Daphnes uppmärksamhet med hennes bortskämda hund, Babydoll. Till en början är han besvärad av hundens närvaro, men långsamt övergår hatet till kärlek. Charlie inser att han egentligen inte behöver en flickvän, utan det han söker är Babydolls uppmärksamhet. Nu måste han försöka behålla Daphne så att han inte förlorar sin stora kärlek Babydoll. Åldersgräns 7 år.

B13 – 13th District

03:35 – 04:55

Paris, 2010. regeringen har byggt en mur runt ghettona i staden, för att hålla nere kriminaliteten. Med det blir hett om öronen när en snupersnut måste gå in och samarbete med en före detta skurk. Tillsammans måste de slåss mot knarklangare och desarmera en bomb som kan döda miljoner människor.

TV Shop

05:00 – 05:59

Paris, 2010. regeringen har byggt en mur runt ghettona i staden, för att hålla nere kriminaliteten. Med det blir hett om öronen när en snupersnut måste gå in och samarbete med en före detta skurk. Tillsammans måste de slåss mot knarklangare och desarmera en bomb som kan döda miljoner människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *