Kvällens filmer: Wall-E, Under Toscanas sol, Hollywood gi…

Idag lördag visas följande filmer på TV: Wall-E, Under Toscanas sol, Hollywood gigolo, Bröderna Karlsson, Diamantfeber, The new world, World trade center, Life happens, Phat girlz, Vacancy 2: The first cut, Batman – återkomsten, forts, Under belägring, Karate kid, En djävul till flickvän, Accepted, Hajen 3

Wall-E

Amerikanskt animerat äventyr från 2008. I en avlägsen framtid har människorna övergett jorden då det har blivit täckt av skräp på grund av överkonsumtion. Wall-E, en skräpplockande robot, har lämnats kvar för att städa upp. Regissör: Andrew Stanton, Röst: Jeff Garlin, MacInTalk, John Ratzenberger, Ben Burtt, Elissa Knight.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 18:00 – 20:00

Under Toscanas sol

Amerikansk komedi från 2003. Trött och sliten efter en jobbig skilsmässa åker San Francisco-författaren Frances Mayes på semester till Toscana för att vila upp sig. Under en rundtur i de vackra omgivningarna faller hon för stundens ingivelse och köper ett skamfilat 1700-talshus som hon bestämmer sig för att rusta upp. Livet på den italienska landsbygden gör att kraften sakta återvänder till Frances. Och under den toscanska solen får hon åter igen uppleva vänskap, skratt – och passionerad kärlek.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:15

Hollywood gigolo

Amerikansk komedi från 1999. Deuce Bigalow är akvarierengörare och betraktas som ett riktigt bottennapp. Som tur är tycker han om fiskar och han ser dem som sina bästa vänner. Just därför får han förtroendet att sköta om en framgångsrik gigolos dyrbara akvarium och lyxbostad när denne reser bort. En mindre brand, ett vattenläckage och ett antal sönderslagna antikviteter senare är katastrofen ett faktum. Deuce ser bara en utväg för att snabbt finansiera skadorna i lägenheten. Att själv bli gigolo.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:15 – 00:55

Bröderna Karlsson

Svensk komedi från 2010. Hans och Nicklas är två enäggstvillingar som båda är ovetande om varandras existens. En bror är en framgångsrik perfektionistisk advokat som bor i Stockholm. Den andra brodern bor i norra Sverige med fru och barn och är en notoriskt otrogen slashas. Bröderna träffas för första gången när de går igenom sin avlidna mors egendom. Mötet leder till en serie utmanande förväxlingar som vänder upp och ner på båda deras liv.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:00

Diamantfeber

Brittisk action från 1971. När man upptäcker att det pågår en omfattande diamantsmuggling i Sydafrika kallas agent James Bond in. Hans uppdrag är att stoppa smugglingen men han misslyckas. Nu måste Bond i stället söka reda på det förstörelsevapen man byggt av diamanterna och oskadliggöra det. John.

Filmen visas på Sjuan klockan 22:00 – 00:30

The new world

Amerikanskt drama från 2005. Året är 1607 och en grupp brittiska äventyrare anländer med sitt skepp till Virginias kust för att upptäcka en ny värld. Den karismatiske kapten John Smiths legendariska kärleksaffär med prinsessan Pocahontas står i centrum för en bitter och brutal strid mellan brittisk och amerikansk kultur. En äventyrsberättelse om kärlek och krig, om oskuld och förräderi, om lidande och förlust. Men också en ömsint och tragisk berättelse om två unga älskande vars band till varandra ändå inte kan stå emot de tumultartade politiska och sociala förändringar som tvingar dem att skiljas åt.

Filmen visas på Sjuan klockan 00:30 – 03:15

World trade center

Amerikanskt drama från 2006. Oliver Stones Oscarnominerade film om terrorattackerna i New York den 11 september 2001. Den är baserad på den verkliga historien om John McLoughlin och William Jimeno, två poliser som hjälpte till med evakueringen av World Trade Center och blev fastklämda i ruinerna när tornen rasade.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:15 – 05:55

Life happens

Amerikansk komedi från 2011. När ett av Kims engångsligg resulterar i en oönskad graviditet ändras saker och ting plötsligt. Med hjälp av sina tjejkompisar måste Kim klara av livet som ensamstående mamma, samtidigt som hon oroar sig för att inte kunna träffa kärleken nu när hon har ett barn.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:05

Phat girlz

Amerikansk komedi från 2005. Jazmine Biltmore är en överviktig kvinna som drömmer om att starta ett klädmärke för större kvinnor, och att hitta kärleken. När hon vinner en resa till Palm Springs tar livet en ny vändning. Hon träffar Tunde som är läkare från Nigeria och för honom finns inget vackrare än stora kvinnor.

Filmen visas på TV3 klockan 23:05 – 01:00

Vacancy 2: The first cut

Amerikansk skräckthriller från 2008. Ägarna till Meadow View Inn filmar i hemlighet rum 6. Sedan säljer de inspelningarna som porrfilmer. När den mystiska Mr Smith checkar in i rum 6 med en ung kvinna vid sin sida har de ingen aning vad de kan vänta sig. Ägarna bevittnar hur denna sadistiska psykopat hugger ihjäl sin älskarinna. Denna videoinspelning visar sig sälja bättre än vad de kunnat ana, så de bestämmer sig för att spela in fler filmer med Mr Smith. När Caleb tillsammans med sin tjej och sin bästa vän checkar in på motellet och tilldelas rum 6 har de ingen aning om vad som väntar dem. Anderson, Arjay Smith, Trevor Wright, Agnes Bruckner, David Moscow.

Filmen visas på TV3 klockan 01:50 – 03:15

Batman – återkomsten, forts

Amerikansk action från 1992. Efter att ha besegrat Jokern står nu Batman inför Pingvinen, en vanställd individ vars önskan är att bli accepterad i Gotham. Han tar hjälp av den fördärvade affärsmannen Max Schreck för att bli Gothams borgmästare och tillsammans gör de allt i sin makt för att visa Batman i dålig dager. Samtidigt som Batman försöker rentvå sitt namn tvingas han också ta itu med den mystiska Catwoman som har samma personlighetsstörning som han själv.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:00

Under belägring

Amerikansk action från 1992. Flottans största slagskepp kapas av en terroristgrupp som är ute efter skeppets kärnvapenrobotar. Men kocken ombord är en före detta elitsoldat och han bestämmer sig för göra pannkaka av terroristerna.

Filmen visas på TV4 klockan 00:00 – 02:10

Karate kid

Amerikansk-kinesisk action från 2010. En tolvåring från Detroit flyttar till Kina med sin mamma och drar på sig vreden från en mobbare på sin nya skola. Han får en osannolik allierad i form av den åldrande vaktmästaren, en kung fu-mästare som lär honom hemligheterna om självförsvar. Henson, Wenwen Han, Rongguang Yu, Jaden Smith, Jackie Chan.

Filmen visas på TV6 klockan 16:30 – 19:00

En djävul till flickvän

Amerikansk komedi från 2001. Wayne och J.D. planerar att förhindra sin vän, Darren, från att gifta sig med Judith. Hon är dominerade och ondskefull och försöker förmå Darren att hoppa av deras band som gör covers av Niel Diamond-låtar. Wayne och J.D.gör det de tycker är det enda rätta, kidnappar Judith och försöker i stället para ihop Darren med hans skolkärlek, Sandy.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:50

Accepted

Amerikansk komedi från 2006. Bartleby Gaines är på väg att få avslag på samtliga av sina ansökningar till högskolan, vilket inte kommer att mottas väl av hans föräldrar. Åtminstone är han inte ensam om detta då många av hans kamrater är i samma situation. Vad gör man om man riskerar att möta ett öde som butiksbiträde? Man grundar en egen högskola så klart!. ”Accepted” är producerad av Tom Shadyac (”Bruce Almighty”) och Michael Bostick, och regisserad av Steve Pink.

Filmen visas på TV6 klockan 22:50 – 00:45

Hajen 3

Amerikansk skräck från 1983. När en liten bebisvithaj hittas inne i Florida Sea Worlds lagun vill ägaren visa upp den i den zoologiska trädgården. Inom kort hittas delvis uppätna anställda och det står klart att bebishajens blodtörstiga mamma har kommit för att leta efter sin saknade avkomma.

Filmen visas på TV6 klockan 00:45 – 02:40