Kvällens filmer: Waterboy, Fuck up, Eleventh victim, Glad…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Waterboy, Fuck up, Eleventh victim, Gladiator, Intolerable cruelty

Waterboy

Bobby Boucher är ”Vattenpojken” för fotbollslaget i college. Han är ganska trögtänkt och blir illa behandlad. Men coachen upptäcker hans enorma talang att tackla spelare som är mycket större än han själv. Bobby blir snart den nya stjärnspelaren i laget. Något som hans överbeskyddande mamma inte gillar.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 22:50

Fuck up

Fuck UpNorsk dramakomedi från 2012. Jack känner sig nöjd och han har beslutat sig för att skära ner på sitt drogberoende. Men samma natt krockar hans bäste vän Glenn med en älg i Sverige. Polisen hittar kilovis med kokain i hans bil och inom de närmaste 24 timmarna går allt fel för Jack. Och när han tror att ingenting kan bli värre, så tror han helt fel. Skådespelare: Jon Øigarden, Anders Baasmo Christiansen, Lennart Jähkel, Atle Antonsen, Tuva Novotny.

Trailer för Fuck up

Filmen visas på SVT2 klockan 22:15 – 23:55

Eleventh victim

Amerikanskt drama från 2012. Distriktsåklagare Hailey Dean kämpar för att jaga och ställa inför rätta de mest ökända lagbrytarna i Atlanta. Hennes viktigaste uppdrag är att få fast en ökänd seriemördare vid namn Clinton Burrell Cruise. Skådespelare: Colin Cunningham, Jennie Garth.

Filmen visas på TV3 klockan 00:00 – 01:50

Gladiator

GladiatorDen romerske generalen Maximus (Russell Crowe) leder sina trupper till seger mot germanerna. En åldrande Marcus Aurelius meddelar Maximus att han vill att han ska styra Rom när han är borta. En klassisk konfrontation uppstår mellan den tappre soldaten som inget hellre vill än att återvända till sin familj, och den svartsjuke och makttörstande Commodus, kejsarens ende son. Köpt som slav av den girige Proximo, måste Maximus döda eller dödas i arenan, för att inte bara rädda sig själv, utan även imperiet som han älskar och ärar.

Trailer för Gladiator

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 00:10

Intolerable cruelty

Intolerable CrueltyMiles Massey, en framgångsrik skilsmässoadvokat i Los Angeles har allt – ibland till och med två av allt. Trots sitt imponerande klientel, sina framgångar i rätten och kollegornas respekt är det något som saknas. Miles är uttråkad och på jakt efter nya utmaningar. Allt förändras när han träffar Marilyn Rexroth, blivande ex-fru till hans klient Rex Rexworth, en förmögen fastighetsmogul och notorisk vänsterprasslare. Med hjälp av privatdetektiven Gus Petch avslöjas hans affärer och Marilyn kan se fram emot ett saftigt avgångsvederlag. Tack vare Miles utomordentlighet får hon dock inte ett öre. Men Marilyn låter sig inte bli snuvad på pengarna, och planerar att hämnas.

Trailer för Intolerable cruelty

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:05