Kvällens rekomenderade filmer: lör 15/10

Tango & Cash

00:40 – 02:40

Tango & CashRay Tango och Gabriel Cash är narkotikadetektiver. De är mycket framgångsrika men tål inte varandra.

Juno

20:00 – 22:00

JunoAmerikansk dramakomedi från 2007. Sextonåriga Juno upptäcker att hon är gravid, ett misstag efter en kväll med bästa vännen Bleeker. Hon inser att enda utvägen är abort men på kliniken ändrar hon sig och bestämmer sig för att föda och adoptera bort barnet. Juno sätter igång sökandet efter en lämplig familj vilket inte visar sig vara så lätt men så dyker paret Loring upp. De verkar vara det ideala paret. Men allt är inte så perfekt som det ser ut på ytan.

X-men 2

22:00 – 00:50

Amerikansk action från 2003. USA:s president angrips av en akrobatisk mutant, Nightcrawler, som är omöjlig att fånga. Professor Charles Xavier som driver en skola för mutanter måste nu sammankalla sin grupp de så kallade x-men för att bekämpa fienden. Det är ett farligt uppdrag och gruppen blir tvungna att samarbeta med sin ärkefiende Magneto. Åldersgräns 11 år.

Liftarens guide till galaxen

00:50 – 03:00

Brittisk komedi från 2005. Alla har dåliga dagar men för Arthur Dent blir den här dagen den värsta i hans liv och hans sista på jorden. Han får plötsligt veta av sin vän, Ford, som visar sig vara en utomjording, att planeten är på väg att förgöras. De ger sig av från jorden strax innan den exploderar till en annan galax. Tillsammans med galaxens president Beeblebrox, den vackra Trillian och den depressiva roboten Marvin ger de sig ut på jakt efter meningen med livet. Åldersgräns 11 år.

Bring It On

19:00 – 21:00

Bring It OnTorrance är den nya kaptenen för Torosskolans populära hejarklack. Men hennes ställning hotas när hon upptäcker att den förra kaptenen kopierat konkurrentens rutiner!

The Bourne Ultimatum

22:00 – 00:10

The Bourne UltimatumBourne tvingas ännu en gång att komma ut från sitt gömställe – denna gång av Londonreportern Simon Ross, som försöker avslöja Operation Blackbriar i en serie tidningsartiklar. Bourne organiserar ett möte med Ross men inser genast att de blir avlyssnade. Information från reportern rör upp nya minnen, och Bourne måste en gång för alla konfronteras med sitt mörka förflutna medan han samtidigt försöker undkomma The Company och dess försök att utplåna honom.

Föräldraskap

00:10 – 02:40

Vilka föräldrar gör inte allt för sina barn? Men ibland kan det bli för mycket. Särskilt när ungarna vänder upp och ner på huset, saboterar skolpjäsen och brorsan har spelmaffian i hälarna. Text-TV s. 690.

G.I. Joe

21:30 – 22:00

Amerikanskt actiondrama från 2009. När den amerikanska soldaten Duke skyddar en transport av stridspetsar blir han och hans kollegor attackerade av en fiende som vill åt vapnen. Duke räddas av elitstyrkan G.I Joe. Han bestämmer sig för att gå med i styrkan och tillsammans slåss de mot den skurk som försöker komma över stridsspetsarna för att kunna bli härskare över världen. Åldersgräns 11 år.

Babel

00:05 – 03:05

BabelAmerikanskt drama från 2006. Här vävs tre historier samman, ett gevär är den gemensamma nämnaren. Richard och Susan har rest på semester efter att de förlorat ett barn. När bussen Richard och Susan färdas på blir beskjuten startar det en kedja av händelser i tre världsdelar. Åldersgräns 11 år.

Jarhead

21:00 – 23:20

JarheadOscarsbelönade Jamie Foxx och Jake Gyllenhall spelar huvudrollerna i detta porträtt av en grupp unga soldater under Gulfkriget. Vi får följa den unge Anthony ”Swoff” Swoffords från träningsläger till verklig strid som krypskytt i mellanösterns öken. Swoff och de andra soldaterna kämpar för en sak som de inte helt förstår och söker sig genom öknen i jakt på en osynlig fiende.

Peaceful Warrior

01:25 – 03:40

Peaceful WarriorDen unge atleten Dan är storfavorit till att ta OS-guld. Han har allt: troféer, talang och en drös med groupies. Men plötsligt tar hans liv en oväntad vändning och han tvingas söka hjälp hos en mystisk främling. Filmen är baserad på Dan Millman’s bestseller.

Ong Bak: The Thai Warrior

02:40 – 04:35

En uråldrig helig Buddhastatyett, Ong Bak, blir stulen från en thailändsk by och den unge Ting skickas till Bangkok för att ta tillbaka den. Ting, som hittades som nyfödd på trappan till ett tempel och som uppfostrats av en munk, har lovat att aldrig använda sina kunskaper i kamp. Men väl i den stora staden tvingas han att slåss när han ger sig in i Bangkoks undre värld i jakten på Ong Bak.

Loverboy

03:05 – 05:00

LoverboyAmerikanskt drama från 2005. Om en kvinnas sjuka begär efter ett barn. Emily är singel och är besatt av att få det perfekta barnet. När hon äntligen lyckas bli gravid och föder sonen Paul blir det starskottet för ett bisarrt beteende som får oanade konsekvenser.

Pusher 3

03:00 – 05:00

Pusher 3Den tredje filmen i trilogin om Milo, knarkkungen. Han är nu mycket äldre och planerar sin dotters 25-års dag när han får in sitt beställda heroin och det visar sig vara 10 000 tabletter ecstasy. Han försöker sälja pillerna iallafall men allt går fel och han måste få hjälp från sin före detta högra hand och gamla vän, Radovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *