Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 29/12

 • Over Her Dead Body
 • Pojken i randig pyjamas
 • Head of State
 • A lot like love
 • Lara Croft – tomb raider
 • Die hard
 • S.W.A.T.
 • Storm Seekers
 • Firefox
 • Black snake moan
 • Maskernas mästare

Over Her Dead Body

16:10 – 18:00

Over Her Dead BodyNär kommer man över sin frus död? När man träffar en ny käresta?

Pojken i randig pyjamas

17:10 – 19:00

Pojken i randig pyjamasÅttaårige Bruno är huvudperson i berättelsen om en oväntad vänskap i ett koncentrationsläger.

Head of State

21:00 – 22:50

Head of StateMed bara ett par veckor kvar till valet letar Washington med ljus och lykta efter en presidentkandidat som inte har en chans att vinna. Valet faller på en okänd lokalpolitiker från fel sida av staden. Amerikansk komedifilm från 2003.

A lot like love

21:00 – 23:10

A Lot Like LoveAmerikansk romantisk komedi från 2005. På flyget från Los Angeles till New York träffas Oliver och Emily och de inser snabbt att de är helt fel för varandra. Men under de kommande sju åren möts de gång på gång. De kämpar med relationer, föräldrar och karriärer. De träffas allt oftare och vänskapen djupnar. De söker båda efter den stora kärleken, men frågan är om den inte finns där mitt framför dem. Barntillåten.

Lara Croft – tomb raider

16:55 – 19:00

Amerikansk action från 2001. För äventyrerskan Lara Croft är det vardag att utforska förlorade riken, hitta ovärderliga skatter och slåss med skurkar. Men när hon upptäcker en hemlighet från sin fars förflutna, ljusets triangel, ett föremål som kan förändra tid och rum, står hon inför sin största utmaning. Lara måste försöka hitta triangeln innan det hemliga sällskapet Illuminati lägger vantarna på den. Det blir en jakt över flera kontinenter där faror lurar i varje hörn och för mänskligheten är Lara det enda hoppet. Åldersgräns 11 år.

Die hard

22:30 – 01:15

Die HardAmerikansk action från 1988. New York-polisen John McClane är i Los Angeles för att fira jul tillsammans med sin fru som blivit befordrad på jobbet. Under företagets julfest på 30:e våningen invaderas plötsligt byggnaden av en grupp tyska terrorister som tar sällskapet som gisslan. McClane lyckas smita och tar upp kampen mot skurkarna. Åldersgräns 15 år.

S.W.A.T.

21:00 – 23:20

S.W.A.T.Jim Street tillhör Los Angeles poliskår och drömmer om att bli befordrad till enhetens insatsstyrka. Hans stora chans uppenbarar sig när polisinspektör Dan ”Hondo” Harrelson får i uppdrag att sätta ihop ett helt nytt förband. Tillsammans med fyra andra genomgår Jim flera veckor av intensiv specialträning innan han och hans nya kollegor är redo för sitt första uppdrag. Det blir en prövning de sent ska glömma… Baserad på 70-talsserien med samma namn. Text-TV. s 690.

Storm Seekers

01:55 – 03:40

Storm SeekersLeah Kaplan är en meteorolog med ett tragiskt förflutet.

Firefox

01:55 – 04:15

FirefoxUSAs underrättelsetjänst får reda på att ryssarna har konstruerat ett nytt överljudsplan med revolutionerande tekniska finesser och inser man att man måste få tag på det.

Black snake moan

01:15 – 03:40

Black Snake MoanAmerikanskt drama från 2007. Bluessångaren Lazarus har blivit lämnad av sin fru och ägnar dagarna med att odla grönsaker och dricka sprit. Rae som tidigare levt ett destruktivt liv har precis tagit farväl av sin pojkvän som ska göra militärtjänst vilket får henne att återvända till sina tidigare vanor med droger och alkohol. Deras vägar korsas en morgon när Lazarus hittar Rae helt utslagen vid vägkanten. Han bestämmer sig för att hjälpa henne och tar med sig Rae hem. När Rae två dagar senare vaknar till liv har hon ingen aning om var hon befinner sig eller vem mannen är som sitter mittemot henne. Dessutom är hon fastkedjad i sängen. Det som till en början verkar vara ett skräckscenario blir början på ett nytt liv för dem båda. Åldersgräns 11 år.

Maskernas mästare

03:40 – 05:15

Amerikansk actionkomedi från 2002. Pistachio Maskerio arbetar som servitör på sin fars restaurang men hans stora talang är imitationer. Det han inte vet är att hans talang är genetisk och att han är ättling till en maskeringsmästare och alla i familjen har ärvt gåvan. Pistachios far är en mästare och kan förvandla sig till vem som helst. När Pistachios mamma och pappa plötsligt försvinner blir han förkrossad men så dyker hans okända farfar upp och berättar om familjens hemlighet. Med sin farfars hjälp utvecklar han sin gåva och tillsammans försöker de hitta Pistachios försvunna mor och far. Barntillåten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *