Nyckeln till frihet

Kvällens TV-filmer: ”Nyckeln till frihet”, ”Transformers: The Last Knight”, ”Rampage: Big Meets Bigger”, ”Jack Reacher: Never Go Back” och ”Sully

Ikväll bjuds det på en grym filmkväll med flera fantastiska filmer att välja mellan. Klassikern ”Nyckeln till frihet” tar oss med på en episk resa genom rättvisans kamp. För de actionhungriga finns ”Transformers: The Last Knight” och ”Rampage: Big Meets Bigger” som bjuder på spänning och äventyr i världarnas kollition. Spännande deckarhistorier väntar i ”Jack Reacher: Never Go Back”, medan den sanna berättelsen om haveriet ”Sully” bjuder på en otrolig överlevnadshistoria. Missa inte dessa filmer ikväll, för en underhållning utöver det vanliga.

Ikväll kan du se ”Nyckeln till frihet”, en gripande berättelse om en man som kämpar för sin frihet efter att ha felaktigt dömts för mord. Senare på kvällen visas ”Transformers: The Last Knight”, där människor och robotar kämpar sida vid sida för att rädda jorden från undergång. I ”Rampage: Big Meets Bigger” förvandlas tre djur till gigantiska monster, och bara en man kan stoppa dem. ”Jack Reacher: Never Go Back” bjuder på spänning när Jack Reacher tvingas fly undan falska anklagelser och försöker avslöja en omfattande sammansvärjning. Slutligen, ”Sully” berättar den sanna historien om kapten Chesley ”Sully” Sullenberger som tvingas landa sitt plan på Hudson-floden och räddar alla ombord. Missa inte dessa spännande filmer ikväll! Dessutom finns det andra sevärda filmer att välja bland på TV.

Nyckeln till frihet

Nyckeln till frihetAndy Dufresne är oskyldig till ett dubbelmord, men döms till dubbla livstidsdomar och hamnar i det korrupta Shawshank-fängelset 1947. Men han börjar direkt att planera sin rymning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Nyckeln till frihet

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last KnightMedan kriget med Transformers fortsätter bildar uppfinnaren Cade Yeager en allians med Bumblebee, en engelsk lord och en professor från Oxford för att rädda planeten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Transformers: The Last Knight

Rampage: Big Meets Bigger

Rampage: Big Meets BiggerDavis Okoye har ett starkt band med en intelligent gorilla som han har tagit hand om sedan födseln. Plötsligt går ett vetenskapligt experiment fel och förvandlar apan till ett gigantiskt monster. Okoye måste nu försöka få fram ett motgift, inte bara för att förhindra en katastrof, men också för att rädda varelsen som en gång var hans vän.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:45. Läs mer om Rampage: Big Meets Bigger

Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go BackSusan Turner har tagit över Jacks gamla utredningsenhet. När hon arresteras för landsförräderi måste Reacher frita henne från arresten. Snart inser han att gripandet bara är en liten del av en större konspiration, som det är upp till honom att avslöja innan den kostar dem båda livet. På flykt undan lagen upptäcker Reacher en hemlighet från hans förflutna, vilken kan komma att förändra hans liv för alltid.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Jack Reacher: Never Go Back

Sully

SullyDen 15 januari 2009 fick världen uppleva ’miraklet på Hudson’ då kapten Chesley ’Sully’ Sullenberger landade ett nödställt flygplan på floden och räddade därmed livet på de 155 passagerarna som fanns ombord. Men samtidigt som han hyllades av allmänheten och media pågick det en undersökning kring fallet som kunde förstöra både hans rykte och bli slutet på hans karriär.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sully

The Holiday

The HolidayTvå kvinnor, en från USA och en från England, byter hem med varandra över julhelgen efter att ha gått igenom jobbiga uppbrott med sina pojkvänner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:30. Läs mer om The Holiday

The Whole Nine Yards

The Whole Nine YardsOz är en alldeles vanlig, miserabel tandläkare i ett villaområde i Montreal. Han vill skilja sig, Hans fru vill ha ihjäl honom. Hans nya granne är en yrkesmördare placerad i vittnesskydd. Snart är inget som vanligt längre.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om The Whole Nine Yards

The Bucket List

The Bucket ListTvå rumskamrater på en canceravdelning, en hetlevrad miljardär och en lärd mekaniker sätter ihop en bucket list – över saker att göra innan de dör – och beger sig ut på sitt livs äventyr.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om The Bucket List

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *