Kvällens filmer: Irene Huss: Nattrond, Malibu’s most want…

Irene Huss: Nattrond, Malibu’s most wanted, Sherlock Holmes: The last vampyre, The Women, Charade, 17 again, 17 Again, Space Cowboys, Natural Born Killers

Irene Huss: Nattrond

22:00 – 23:55

Svenskt kriminaldrama från 2008. På ett privatsjukhus hittas en sjuksköterska strypt. Ett vittne påstår sig kunna identifiera mördaren: en kvinna som hängde sig på sjukhuset för 60 år sedan. Har mordet begåtts av ett spöke?. Kriminalinspektör Huss är skeptisk, men ju mer hon rotar i fallet, desto märkligare blir det (n)

Malibu’s most wanted

23:55 – 01:40

Malibu's Most WantedAmerikansk komedi från 2003. Brad, eller B-Rad som han vill bli kallad, vill vara en i gänget bland Malibus rappare. Han kommer från den fina delen av stan – kan han rappa?. Brads pappa Bill Gluckman som kandiderar för guvernörsposten anser att hans sons udda karriärsval sätter käppar i hjulet för honom (n)

Sherlock Holmes: The last vampyre

23:00 – 01:05

Brittisk kriminalfilm från 1990. Sherlock Holmes får i uppdrag att utreda flera mystiska mord som begåtts i en liten by. Byborna tror att morden har att göra med en familj som tidigare bott där och visat sig vara vampyrer (n)

The Women

22:00 – 23:50

The WomenHistorien om Mary Haines, en kläddesigner som verkar ha allt – ett vackert hus på landet, en rik make i finansbranschen, en underbar 11-årig dotter och en deltidskarriär med att skapa kläder åt sin fars klädföretag. Hennes bästa väninna lever dock också ett avundsvärt liv – som lyckligt singel, redaktör på en tidning och med en enorm garderob med designerkläder.

Charade

23:55 – 01:45

CharadeRegina är på väg att begära skilsmässa när hennes man mördas. Det visar sig att han varit inblandad i skumma affärer och hon jagas nu av ett antal män som är ute efter den dödes undangömda pengar.

17 again

21:30 – 22:00

17 AgainAmerikansk komedi från 2009. Mike är 37 år och missnöjd med sitt liv. När han blir av med jobbet återvänder han till sin skola där han träffar en vaktmästare som frågar honom om han önskar att han var 17 igen. Några dagar senare vaknar Mike upp som 17-åring och bestämmer sig för att ta chansen att få det liv han önskar.

17 Again

22:15 – 23:05

17 AgainAmerikansk komedi från 2009. Mike är 37 år och missnöjd med sitt liv. När han blir av med jobbet återvänder han till sin skola där han träffar en vaktmästare som frågar honom om han önskar att han var 17 igen. Några dagar senare vaknar Mike upp som 17-åring och bestämmer sig för att ta chansen att få det liv han önskar.

Space Cowboys

22:00 – 00:40

Space CowboysEn rysk satellit drabbas av ett allvarligt systemfel och hotar att orsaka världskatastrof. Tiden är knapp och NASA måste snarast finna en lösning. Den enda som kan satellitens system tillräckligt bra för att kunna laga den är Frank Corvin (Clint Eastwood), en f.d. astronaut som är allt annat än välvilligt inställd till NASAs nuvarande ledning. Han går med på att ställa upp på ett villkor – att det gäng som han arbetade tillsammans med på 50-talet ska följa med på denna räddningsaktion i rymden. Text-TV s. 690.

Natural Born Killers

02:15 – 04:40

Natural Born KillersAmerikansk dramathriller från 1994. Mickey och Mallory har blivit ökända i hela USA efter att de mördat över 50 personer. De lämnar alltid en överlevande för att denne ska kunna berätta för omvärlden vad som hänt, vilket har gjort dem till ett slags superstjärnor. Reportern Wayne Gale bestämmer sig för att följa parets spår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *