The Gentlemen

Spännande filmkväll i TV med ”The Gentlemen”, ”Apollo 13”, ”The Gunman” och ”Yesterday

Ikväll bjuder TV på ett fantastiskt filmutbud där det är svårt att välja vad man ska titta på. Flera pärlor finns att avnjuta, som den underhållande The Gentlemen, spänningsfyllda Apollo 13, actionpackade The Gunman och den musikaliska pärlan Yesterday. Det blir helt enkelt en kväll för filmälskaren!

Ikväll på TV sänds några riktigt bra filmer att titta på. Först har vi ”The Gentlemen”, en actionfylld thriller med en imponerande ensemblecast och en smart kriminell intrig. Sedan visas ”Apollo 13”, baserad på en sann historia och handlar om en misslyckad rymdfärd och astronauternas kamp för att överleva. ”The Gunman” är en spännande actionfilm där en före detta lönnmördare tvingas återvända till sitt farliga förflutna. Slutligen finns ”Yesterday”, en romantisk komedi med en mystisk twist där en man upptäcker att han är den enda som minns Beatles-låtarna. Utöver dessa finns det även andra sevärda filmer som sänds ikväll.

The Gentlemen

The GentlemenAmerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Gentlemen

Apollo 13

Apollo 13Året är 1970 och amerikanerna skickar rymdfarkosten Apollo 13 till månen med tre astronauter ombord. 300 000 kilometer från jorden exploderar en av syrgastankarna och katastrofen är ett faktum.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Apollo 13

The gunman

The gunmanAmerikansk action från 2015. Åtta år efter att han flydde från Kongo sedan han mördat landets gruvminister är den gamle lönnmördaren Jim Terrier åter tillbaka.Efter att ha utsätts för ett attentatsförsök flyr Terrier till London för att ta reda på vem som vill se honom död och varför.Terriers utredning leder till att han återförenas med Annie, en kvinna som han en gång älskade, men som nu är gift med en hal affärsman med förbindelser i Afrika.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om The gunman

Yesterday

YesterdayEn kämpande låtskrivare i en liten engelsk kuststad drömmar om berömmelse försvinner snabbt, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat…och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:15. Läs mer om Yesterday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *