Interstellar

Spännande filmkväll med Interstellar, Pacific Rim, Indiana Jones och det sista korståget, Transporter 2 och Robin Hood på TV!

Ikväll bjuds det på enastående filmunderhållning på TV med en rad fantastiska filmer att välja mellan. Bland höjdpunkterna hittar vi Interstellar, Pacific Rim, Indiana Jones och det sista korståget, Transporter 2 samt Robin Hood. Det är en kväll fullspäckad med spännande äventyr och episka berättelser som garanterat kommer att hålla tittarna fängslade från början till slut. Missa inte chansen att njuta av dessa kvalitetsfilmer ikväll!

Ikväll på TV sänds några riktigt sevärda filmer. ”Interstellar” är en äventyrsfilm om utforskningen av rymden. ”Pacific Rim” är en actionfylld film där jätterobotar strider mot gigantiska monster. ”Indiana Jones och det sista korståget” är en spännande äventyrsfilm om arkeologen Indiana Jones jakt på den heliga gralen. ”Transporter 2” är en actionfilm där en professionell förare hamnar i en farlig konspiration. ”Robin Hood” är en klassisk äventyrsfilm om den berömda hjälten som kämpar för rättvisa och frihet. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Interstellar

InterstellarEn grupp forskare och upptäcktsresande planerar att hitta en ny värld i en annan galax genom att färdas genom ett nyupptäckt maskhål nära Saturnus. Det blir det viktigaste uppdraget i mänsklighetens historia.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Interstellar

Pacific Rim

Pacific RimMänniskorna ser ut att förlora det blodiga kriget mot de jättelika monstren som har kommit upp ur havet. Till sist har mänskligheten bara ett vapen kvar – en osannolik duo som består av en avdankad stridspilot och en ung, oerfaren tjej.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Pacific Rim

Indiana Jones och det sista korståget

Indiana Jones och det sista korstågetIndiana Jones på jakt efter den heliga Graal, en skräckfylld utmaning som leder till hisnande sammandrabbningar. Färden går via Venedig och Berlin till Nordafrika och spänningen når sin kulmen när vår hjälte försöker frita sin gamle far.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Indiana Jones och det sista korståget

Transporter 2

Transporter 2Legosoldaten Frank Martin har flyttat sin business från Medelhavet till Miami – nu får han ett enkelt uppdrag, att köra sonen till en välbärgad man fram och tillbaka till skolan. Men pojken blir kidnappad och Frank måste hämta hem honom.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:50. Läs mer om Transporter 2

Robin Hood

Robin HoodRobin, som tidigare bara varit intresserad av självbevarelse, tjänar i kung Richards armé mot fransmännen. När Richard dör reser Robin till Nottingham, en stad som lider av korruption orsakad av en despotisk sheriff och förlamande beskattning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Robin Hood

The Shallows

The ShallowsNancy har begett sig ut ensam för att surfa vid en öde strand. Där och då attackeras hon av en skräckinjagande vithaj. Hon lyckas ta sig upp på en klippa, och befinner sig knappt 300 meter från land. Men för att kunna ta sig till säkerhet måste hon sätta sitt mod och sin viljestyrka på prov. Ska hon lyckas komma undan hajen med livet i behåll?

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Shallows

Dödgrävarens hustru

Dödgrävarens hustruGuled står utanför sjukhuset och inväntar ambulanserna. Har han tur har någon avlidit och Guled och de andra dödgrävarna kan tjäna lite pengar. Inget roligt jobb, men de har varandra.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:10. Läs mer om Dödgrävarens hustru

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *