Jack Reacher

Spännande filmkväll med Jack Reacher, The Karate Kid, First Blood, Ghostbusters och Taken 2 på tv!

Ikväll bjuds det på en filmfest i TV-rutan med en fantastisk line-up! Sätt dig i soffan och njut av spänningen i ”Jack Reacher”, kampsportsklassikern ”The Karate Kid”, actionfyllda ”First Blood”, skräckkomedin ”Ghostbusters” och den adrenalinfyllda ”Taken 2”. Det finns verkligen något för alla filmälskare ikväll!

I kväll på TV finns ett urval av spännande filmer att se. ”Jack Reacher” är en actionfylld thriller där en före detta militärpolis utmanar rättvisan. ”The Karate Kid” är en klassisk familjefilm om en pojke som lär sig att kämpa och övervinna hinder. ”First Blood” är en ikonisk actionfilm där Rambo tar upp kampen mot ett korrupt polisväsende. ”Ghostbusters” är en komedifavorit där ett gäng spökjägare bekämpar oönskade andar. ”Taken 2” är en intensiv fortsättning där en tidigare CIA-agent återigen tar upp jakten för att rädda sin familj. Det finns även andra sevärda filmer att välja bland för en underhållande kväll framför TV:n.

Jack Reacher

Jack ReacherNär en ensam prickskytt tar livet av fem personer med sex skott pekar alla bevis på den person som polisen anhållit. I förhören har den misstänkte enbart en sak att säga: ’Hämta Jack Reacher’.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Jack Reacher

The Karate Kid

The Karate KidDres mamma blir omplacerad på jobbet och de tvingas flytta till Kina. Bakom sig lämnar Dre livet i Detroit där han var en av de populära grabbarna. Utan vänner i det främmande landet har tolvårige Dre ingen annan att vända sig till än vaktmästaren Han, som i hemlighet är kung fu-mästare.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:00. Läs mer om The Karate Kid

First Blood

First BloodVietnamveteranen John J Rambo reser runt för att besöka gamla krigskamrater. Han kommer till en stad i bergen där han plötsligt arresteras på falska grunder.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om First Blood

Ghostbusters

GhostbustersErin Gilbert och Abby Bergman är ett par författare som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt läraryrke på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra och när spöken invaderar Manhattan, måste hon och hennes team rädda världen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:35. Läs mer om Ghostbusters

Taken 2

Taken 2När den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills fru tas som gisslan i Istanbul söker han hjälp av sin dotter för att sedan använda sina extrema färdigheter för att utkräva hämnd på kidnapparna.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Taken 2

Robin Hood

Robin HoodRobin, som tidigare bara varit intresserad av självbevarelse, tjänar i kung Richards armé mot fransmännen. När Richard dör reser Robin till Nottingham, en stad som lider av korruption orsakad av en despotisk sheriff och förlamande beskattning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:25. Läs mer om Robin Hood

Shakespeare in Love

Shakespeare in LoveUnge Will Shakespeare lider av skrivkramp. Den botas dock när han träffar den vackra lady Viola och de inleder en hemlig romans. Nu flödar orden som aldrig tidigare, han är inspirerad och passionerad. Men det är två saker han måste veta om sin nya kärlek: hon är bortlovad till en annan – och hon har klätt ut sig till man för att kunna spela huvudrollen i Wills senaste pjäs.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Shakespeare in Love

Transformers

TransformersKriget mellan Autobots och Decepticons har pågått i decennier och sätter hela universums öde på spel. Nu har jorden valts till slagfält och den enda som kan stoppa de hjärtlösa Decepticons från att vinna striden är den unge Sam Witwicky.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Transformers

Sliding Doors

Sliding DoorsHelen är på väg hem efter att ha fått sparken. Hon missar precis tunnelbanan. Eller gör hon det? Två möjligheter uppenbarar sig parallellt, en där hon hinner med tunnelbanan och en där hon inte gör det.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Sliding Doors

How to Be a Latin Lover

How to Be a Latin LoverMaximo är en ung man som har en dröm om att bli rik utan att behöva jobba en enda dag i livet. Efter att ha skaffat sig en karriär genom att förföra rika äldre kvinnor gifter han sig med en förmögen kvinna som är mer än dubbelt så gammal som han. När han vaknar upp bortskämd och uttråkad 25 år senare vaknar upp bredvid sin nu 80-åriga fru så får han sitt livs största chock när hon dumpar honom för en yngre bilförsäljare.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om How to Be a Latin Lover

The Parts You Lose

The Parts You LoseWesley, en ung döv pojke, mobbas ofta i skolan, men har sin fristad hemma hos sin mamma och lillasyster. När hans pappa, en hård och olycklig man återvänder hem, drar sig Wesley tillbaka till tystnaden. Men en dag, under sin kalla promenad hem från skolan, hittar Wesley en konstig man hjälplös och blödande bredvid vägen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The Parts You Lose

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *