The 33

TV ikväll: Se spänningsfyllda äventyr i The 33 och snärjande intrig i Focus

Ikväll ligger fokus på gripande berättelser om överlevnad och intriger. Se först The 33, baserad på den sanna historien om de 33 gruvarbetarna som kämpar för sina liv i en instängd gruva. Därefter, följ med på en halsbrytande äventyr i Focus, där en skicklig bedragare blir involverad i en farlig romans och spel om pengar. Missa inte dessa spänningsskapande filmer som får dina känslor att svänga!

Ikväll på TV kan vi se två spännande filmer. ”The 33” handlar om en grupp gruvarbetare som blir instängda under jorden och kämpar för överlevnad. ”Focus” är en härlig romantisk komedi om en bedragare som blir förälskad i sin nya blivande offer. Missa inte dessa spännande filmer ikväll!

The 33

The 33En gruva rasar in i staden Copiapó i Chile och 33 gruvarbetare blir instängda 700 meter under jord. I 69 dagar fick de sitta och vänta på räddningen. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The 33

Focus

FocusNicky är en rutinerad svindlare som träffar rookien Jess. Han lär henne branschens alla små knep. Tre år senare stöter han ihop med Jess i Buenos Aires, och hon är nu en fullfjädrad femme fatale som ställer alla hans noga uträknade planer på ända.

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Focus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *